Cum a fost experiența în cadrul OUT OF OFFICE FEST 2022

BUCURESTI - 23 iunie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Live site

Sâmbăta trecută, în data de 18 iunie 2022, la Arenele Romane a avut loc prima ediție a Out of Office Fest, un festival al libertății, al bucuriei și al revenirii la normalitate. Pe scenă au urcat șase dintre cele mai îndrăgite trupe autohtone de rock alternativ, îndrăgind publicul într-o atmosferă impresionantă.

Out Of Office Fest 2022 by clubantreprenor.ro

Mulțumiri călduroase celor șase formații care au încântat publicul de la Arenele Romane și tuturor participanților la acest festival. Ați fost minunați!

Echipa Club Antreprenor

Club Antreprenor, revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială și-a propus să reunească membrii comunităților antreprenoriale din România, ca o dovadă de respect pentru aceștia, dar și din pasiunea pentru muzica bună în cadrul unui mini-festival alimentat de pasiunea și energia celor șase trupe care au urcat pe scenă, oferind participanților o experiență out of office de neuitat.

Seria de concerte a fost deschisă de Rockabella, o trupă indie rock din București, ce îmbină influențe art rock, alternative și progressive, surprinzând totodată cu inflexiuni neo-soul, industrial și electro. Au cântat atât piese de pe cele două albume lansate până în prezent – A World Outside (2015), cu piese scrise integral în limba engleză, și Clarobscur (2019), care a marcat trecerea la piese scrise în limba română -, cât și single-uri lansate în perioada pandemică și post-pandemică.

După deschiderea curajoasă a formației Rockabella, următoarea trupă care a urcat pe scenă a fost E.M.I.L., una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Concertul lor a fost atât un moment de energie al festivalului, animând publicul - în special pe cel tânăr - cu mingile gonflabile, pe care le-au aruncat spre public și cu care participanții le-au pasat pe tot parcursul performance-ului. Trupa a cântat piese de pe cel mai recent album, Imens (2015), un teaser de single nou numit Linii de text, dar și piese de pe albumele mai vechi Cocktail Verde (2003) și Rom, Fum și Vanilie (2005), urmând să incite publicul cu cea mai așteptată piesă: Supradoză de vise.

Un alt prilej de bucurie și nostalgie a fost următorul concert, cel al formației care nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiindcă în istoria ei de aproape trei decenii aceasta a acaparat scena rock românească, prin autenticitatea versurilor și prin sound-ul care îți rămâne întipărit în minte: Sarmalele Reci. Pe întreg parcursul concertului, publicul a cântat și a dansat necontenit de la intro-ul Spriț-ului de vară, servit de către Sarmalele Reci și continuând cu piese clasice precum Violeta, Țara te vrea prost, N-ai nimic pe sub tricou sau S-a spart gașca.

Festivalul a fost continuat de către trupa care reușește să spargă barierele muzicale și lingvistice: byron. Formată în anul 2006 de Dan Byron, trupa care este destul de greu de încadrat într-un gen, deși e rock alternativ, prin simfonia complexă atât ca sound, cât și ca versuri, se poate încadra în intellectual rock. byron au interpretat piese precum Marea, 1000, Granița-n raniță, După soare, Anima, Fără cuvinte, Consumatori de vise, Apă și cer, Memento, trecând așadar prin diverse perioade ale istoriei trupei, dar și cel mai recent single, Monstrul de sub pat, o piesă cu semnificație profundă, fiind de altfel și cel de-al doilea single de pe următorul album de studio.

Fără doar și poate unul dintre cele mai cunoscute nume din rockul românesc actual, COMA a fost următoarea trupă care a urcat pe scena de la Arenele Romane în cadrul Out of Office Fest 2022. Concertul a fost unul energic și intens, trupa aducând un suflu de forță, la momentul potrivit, prin experiența și profesionalismul său. Din setlist au făcut parte single-uri recente precunt Bine, Aurora sau NYX, piese de pe cel mai recent album, Orizont (2016), precum și piese de pe albume mai vechi: Somn (2001) sau Nerostitele (2006). De asemenea, publicul a mai fost animat prin piesele Document, Chip, Un semn, Orizont, Stai și, desigur, Cel mai frumos loc de pe pământ și Coboară-mă-n rai.

Formația care a încheiat festivalul a fost The Mono Jacks, trupa care şi-a făcut loc încet, dar sigur, pe scena muzicală de la noi, adunând o experiență bogată și alternând între rock-ul alternativ și post-punk. Setlistul a acoperit piese de pe albumul Now in Stereo (2008), Ușor distorsionat (2017) sau Gloria (2020), dar și piesa Gândurile de pe EP-ul Fortunes (2011), incluzând totodată și single-uri recente precum Aici acum și Spune.

Mulțumiri călduroase tuturor partenerilor: CEC Bank, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Arggo Consulting, Paradise Tour, Enache IP Partners, Enviro Pack Consult, Argo Security, Shireen Hanandeh Group, HIM Public Affairs, SLooP Up, echipei Overground Music pentru sprjinul acordat în organizarea evenimentului, RADIO GUERRILLA, pentru promovarea festivalului, platformelor iaBilet.ro și AmBilet.ro, lui Bogdan Nicolescu și Radio Seven.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/club-antreprenor/cum-a-fost-experienta-in-cadrul-out-of-office-fest-2022