A inceput numaratoarea inversa: CNIPMMR lanseaza prima ediție a competiției The Big Pitch Romania!

BUCURESTI - 10 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Live site

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Anglia Ruskin University din Cambridge și Academia de Studii Economice București lanseaza in premiera in Romania – „The Big Pitch”, o competiție dedicata ideilor de afaceri și tinerilor intreprinzatori. The Big Pitch va conecta intreprinzatori de succes și business angels cu tineri intreprinzatori aflați la inceput de drum, in cautare de finanțare si sprijin pentru planul lor de afaceri.

Competiția The Big Pitch s-a lansat oficial in data de 9 iulie 2013, prin deschiderea inscrierilor pe site-ul oficial www.thebigpitch.ro și ofera absolvenților Școlii ANTREMAN oportunitatea unica de a-și susține și dezvolta ideea de afacere. Concurenții au șansa sa iși prezinte ideea și planul de afacere și sa caștige marele premiu in valoare de 10.000 de euro.

Competiția, organizata de Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania in cadrul proiectului ANTREMAN - Inființarea Școlii de Studii Antreprenoriale și Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013, se va derula pe o perioada de doua luni și va fi imparțita in doua etape: filmul de prezentare (the Video Pitch) - toți candidații vor depune un videoclip de prezentare de maxim 2 minute și prezentarea in fața juriului și a publicului (the Live Pitch) - cei mai buni dintre cei mai buni iși vor prezenta ideea de afaceri in fața unui juriu și a unui public.

Persoanele interesate care vor sa se inscrie la The Big Pitch trebuie sa se asigure ca și-au inființat deja o firma, ideea lor de afacere se adreseaza unei piețe viabile cu potențial de creștere și iși pot vinde ideea intr-un filmuleț de maximum doua minute (folosind un webcam, telefon sau camera foto) incarcat pe site-ul competiției.

Cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi premii in bani in valoare de 10.000, 5.000 și 3.000 de euro, respectiv cate 500 de euro pentru finaliștii ocupanți ai locurilor 4-10, dar și vizibilitate, precum și posibilitatea de a stabili parteneriate sau de a primi sfaturi pentru implementarea ideii in cadrul Marei Finale care va avea loc pe 5 septembrie 2013.

Pentru mai multe detalii sau inscriere viziteaza www.thebigpitch.ro.

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/a-inceput-numaratoarea-inversa-cnipmmr-lanseaza-prima-edi-ie-a-competi-iei-the-big-pitch-romania