Competente Lingvistice

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CNIPMMR organizeaza in data de 24.06.2005 seminarul „Competente lingvistice pentru IMM-uri”, seminar inclus in cadrul proiectului LAS SME (proiect desfasurat impreuna cu parteneri din Italia, Marea Britanie, Grecia, Polonia si Bulgaria, fiind coordonat de Consorzio Lavoro e Ambiente din Italia).

La acest seminar participa reprezentanti ai IMM-urilor, institutiilor publice, companiilor multinationale, universitati si a altor parti interesate. Parteneurul italian va fi reprezentat de catre domnii: Tito Livio Mongelli - responsabil proiect si dr. Massimo Abbate.
Seminarul are loc vineri, 24.06.2005, la sediul CNIPMMR din P-ta Walter Maracineanu nr.1-3, intrarea 1, etaj 1, sala de conferinte, cu incepere de la ora 10.00. Durata seminarului este de aproximativ 4 ore (pana la ora 14.00).
Daca doriti sa participati sau doriti informatii suplimentare despre metoda de audit lingvistic realizata in cadrul proiectului, aplicabila pentru identificarea on-line a competentelor lingvistice a angajatilor organizatiilor in care se utilizeaza in mod curent limbi straine la locul de munca, va rugam sa ne transmiteti datele dumneavoastra de contact - prin fax la 021/312.91.98 sau prin e-mail la info@smeprojects.ro, sau sa ne contactati la tel. 021/3126893.
Va asteptam.
Echipa CNIPMMR - DP