FORUM-UL NAŢIONAL AL IMM-urilor

BUCURESTI - 19 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România organizează marţi, 20 mai 2014, începând cu orele 15:30, la Hotel Marshal Garden, Forum-ul Naţional al IMM-urilor cu tema “Direcţii de îmbunătăţire a mediului de afaceri etic pentru dezvoltarea IMM-urilor”.
Acest eveniment este inclus în campania „Săptămâna europeană a IMM-urilor”, ediţia 2014, coordonată de către Direcţia Generală Întreprinderi şi Industrie a Comisiei Europene.

Partenerul oficial este Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).Partenerii evenimentului sunt Fondul Român de Contragarantare S.A., S.C. Pricons S.R.L., S.C. New Design Composite S.R.L.Partenerul exclusiv în domeniul societăţilor de asigurare este Groupama Asigurari S.A.Sponsorul evenimentului este Visa Card.

Partnerul media principal este The Money Channel TV.Partenerii media ai evenimentului sunt următorii: immromania.ro, Adevarul, Arhipelago, Avocatnet.ro, Apulum 94, Bursa, Business24.ro, Business-Adviser.ro, Business Point, Business Woman, Business Review, Businesscover.ro, Businessavenue.ro, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Computerworld, Conso.ro, Curierul National, Ecomunicate.ro, Efin, Indaco, Legalmagazin.ro, Manager.ro, Media Bloc, National TV, Nastratin, Rentrop&Straton, Risco.ro, Red House, simonastraton.ro, Smartfinancial.ro, Spin Media, Top Business, ziare.com.

În cadrul evenimentului Dl. prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, Preşedinte CNIPMMR va prezenta punctul de vedere al CNIPMMR privind direcţiile de îmbunătăţire a mediului de afaceri etic pentru IMM-uri.Au fost invitaţi să susţină prezentări referitoare la tema evenimentului:-Dl. Victor Ponta, Prim-Ministrul României-Dl. Florin Jianu, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism-Dl. Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene-Dna. Joanna Drake, Director SMEs & Entrepreneurship and Deputy SME Envoy in cadrul DG Întreprinderi şi Industrie, Comisia Europeană-Dl. Dan Manolescu, Secretar de stat, Ministerul Finanţelor Publice-Dl. Cristian Socol, Preşedinte, Fondul Român de Contragarantare S.A.-Dl. Vasile Priceputu, Preşedinte, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România-Dna. Dana Baciu, Director IMM si Corporate Groupama-Dl. Cătălin Creţu, Director regional Visa Europe pentru România şi Croaţia.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana marti, 20 mai 2014, orele 10:00 la adresa de e-mail pr@cnipmmr.ro sau la telefon 021.3126893.

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/forum-ul-national-al-imm-urilor