Indicele de Incredere al IMM-urilor ~ IUNIE 2015

BUCURESTI - 18 iunie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Esti intreprinzator si ai 5-10 minute libere: te invitam sa te alaturi demersului initiat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania de a transmite un mesaj cat mai complet pietei si decidentilor politici raspunzand intrebarilor din chestionarul pentru luna iunie 2015!
Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu – Presedinte CNIPMMR

Indicele de Incredere al IMM-urilor ~ IUNIE 2015

Esti doctor in economie?
Raspunsul CNIPMMR pentru tine este DA – toti intreprinzatorii sunt doctori in economie pentru ca:
-Am supravietuit crizei!
-Rezistam legislatiei romanesti!
-Ne adaptam si devenim in fiecare zi tot mai competitivi!

Ce este trend IMM?

Este un nou instrument de evaluare economica a situatiei si perspectivelor IMMurilor din Romania dupa modelul altor tari (China, S.U.A., etc.) – Indicele lunar de incredere al IMM-urilor in economia Romaniei.

Acest instrument sintetizeaza informatii si tendinte referitoare la mediul de afaceri, fiscalitate, la situatia privind creditele curente ale societatilor comerciale, precum si evolutia estimata pe urmatoarele 3 luni. Chestionarele sunt aplicate pe un esantion reprezentativ la nivelul intregii tari.

De ce este foarte importanta parerea ta?

IMM-urile sunt mult mai sensibile la orice schimbari ale mediului de afaceri si pot semnaliza din timp problemele sau bunastarea. Consideram ca opiniile si perceptiile intreprinzatorilor mici si mijlocii sunt foarte importante si trebuie cunoscute atat de PIATA, cat si de factorii de decizie politici din Romania si UE.

Click pentru accesarea chestionarului: https://docs.google.com/forms/d/1rSs9ad-Q2Mb8EiYFUrlq9FFe7AIe81aijpvrtZ3QiwM/viewform?edit_requested=true

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/indicele-de-incredere-al-imm-urilor-iunie-2015