Cel mai bun speaker din România susține un seminar GRATUIT pentru antreprenorii din Bucuresti

Locul desfasurarii: Crystal Palace Ballroom

Organizator: Coaching4you

80% din firmele care sunt deschise intră în faliment în primii 5 ani de activitate, iar din cele 20% rămase, mai mult de jumătate, au aceeași soartă în mai puțin de 8 ani. Prea puțini antreprenori reușesc să găsească strategiile de succes și să reziste în această perioada pe piață.

În căutarea acelor strategii, am găsit un seminar de management gratuit, susținut de Lorand Soares Szasz , care te învață cum să îți crești vânzările, care va avea loc marți, 11 noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom. „Am susținut acest seminar la peste 70.000 de oameni de afaceri din România și străinătate și feed-back-ul este extraordinar. În acest seminar o să abordez aspecte din vânzări, marketing, serviciu pentru clienți, fidelizare, management și finanțe. Prezint studii de caz și exemple practice ca oamenii să plece cu cel puțin 4-5 foi A4 de idei practice pentru afacerea lor” spune Lorand Soares Szasz, declarat doi ani consecutiv (2012/2013) ca fiind ”cel mai bun speaker din România”.„De ce gratuit?” „Nu vorbim de un seminar făcut pe Fonduri structurale sau Eurorpene la care să vânăm câteva semnături din partea participanților. Susțin acest seminar în mod gratuit pentru că nu vreau să fie oameni de afaceri care să nu poată participa din motive financiare. În același timp, sunt conștient că dezvoltarea firmei mele și a mea depinde în mare măsura de dezvoltarea pieței, de aceea sunt dispus să o fac în mod gratuit pentru că în timp, mă va avantaja tot pe mine” a mai declarat antreprenorul.Cine este Lorand Soares-Szasz? Este cunoscut în domeniul businessului ca și tânărul care a început cu nimic și în mai puțin de 6 ani a ajuns să fie, probabil, cel mai căutat speaker și trainer din România. La primul său eveniment au participat doar 18 persoane, dintre care majoritatea erau prieteni sau rude. Astăzi, este trainerul care reunește la seminarii ți workshop-uri o mulțime de antreprenori din țară. Seminarul „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta” va avea loc în data de 11 Noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom, sala București, între orele 10:00 și 13:00 sau între orele 17:00 și 20:00. Pentru detalii despre eveniment vizitați site-ul http://coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1.html.Detalii despre Lorand Soares-Szasz:http://coaching4you.ro/coaching/despre-noi-lorand/70.htmlDetalii despre Coaching4you: http://www.coaching4you.ro/

Pentru informații:Ela Bogorinela.bogorin@coaching4you.ro0733 323 352 http://www.coaching4you.ro/

Confirmare pana la data: 11 noiembrie 2014

Participare: Intrare libera