CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

Locul desfasurarii: Sediul CODECS

Organizator: CODECS

CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

CODECS te invita marti, 23 iunie, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programul “Master of Business Administration (MBA)”, oferit de The Open University Business School - Marea Britanie, in Romania.

‘’Un MBA recunoscut international conduce la obtinerea unei prestigioase calificari, in domeniul afacerilor, deschizand calea catre dezvoltarea unei cariere de succes si catre noi oportunitati de promovare oriunde in lume’’ Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School.
Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de MBA. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni MBA.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de cariera lor.
Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de
23 iunie, incepand cu orele 18:30 la sediul CODECS din Agricultori 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita, toti participantii vor primi:

>> un abonament de 3 luni la publicatiile: Ziarul Financiar si Business Magazin.

Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!Rezerva-ti acum un loc pentru prezentarea din 23 iunie, la telefon: 021 2525182/ 3/ 4,
Silvia Iliescu - Key Account Executive, mail: silvia.iliescu@codecs.ro;

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera