HR Vocational School Congress

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Organizator: CODECS

CODECS organizeaza in perioada 04-05 septembrie 2008, la Cluj- Napoca, primul congres de resurse umane din Romania, unde isi propune sa initieze o dezbatere a problemelor acute din domeniu si sa caute solutii pentru rezolvarea lor.

Vestile alarmante de pe piata muncii din Romania ii determina pe specialistii in resurse umane de la CODECS sa initieze o dezbatere privind problemele cu care se confrunta piata muncii. Un studiu al celei mai mari companii mondiale de leasing de personal, Manpower, spune ca Romania se confrunta cu cea mai mare criza de angajati din lume, o criza ce dureaza de aproape 5 ani. Cel mai relevant argument in acest sens este acela ca Romania se afla pe ultimul loc in Europa, chiar si in urma Bulgariei, in ceea ce priveste investitiile in domeniul resurselor umane.

Criza de personal a incetat sa mai fie doar o problema a departamentelor de resurse umane. Ea afecteaza grav mediul muncii din Romania cu consecinte serioase: cresc costurile, sunt inchise fabrici, creste somajul, scade puterea de cumparare a cetatenilor, se deterioreaza nivelul de trai al tuturor romanilor.

Pornind de la toate aceste probleme, CODECS HR Vocational School, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, se adreseaza prin acest congres in premiera practicienilor de resurse umane, specialistilor in training si dezvoltare organizationala din toata tara, provocandu-i la dezbatere si solutii.Vor fi abordate modele noi de buna practica in domeniul invatarii, training-ului si dezvoltarii, al personalului si al resursei umane, dar si exemple practice recente si studii de caz.

Parteneri media principali
Business Standard
Money Express

Parteneri media
CARIERE
The Transylvania Weekly
HR Journal

Parteneri
British Council
Business-Edu
HR-Romania

Pentru detalii vizitati www.hrvscongress.ro


Alina Mosor
Coordonator proiect

Tel: 021.252.51.78
Mobil: 0729.729.622

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera