OPEN MIND - CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

Locul desfasurarii: Sediul CODECS

Organizator: CODECS

OPEN MIND - CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

CODECS te invita miercuri, 25 martie 2009, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programul “Master of Business Administration (MBA)”, oferit de The Open University Business School - Marea Britanie, in Romania.

Intr-o perioada economica de reale incercari cum este cea a momentului, deciziile managerilor pot schimba rapid soarta unei companii. Astfel, pregatirea si calificarile manageriale isi dovedesc importanta mai mult decat oricand.
Evenimentul OPEN MIND se adreseaza tuturor celor interesati sa-si imbogateasca volumul cunostintelor, fie ca sunt angajati sau angajatori; “Certificatulul Profesional in Management” constituie etapa initiala din cadrul programului de Master of Business Administation al The Open University Business School din Marea Britanie, oferit in Romania de CODECS. Acest program vine in sprijinul managerilor care doresc sa-si sporeasca eficacitatea in munca, prezentandu-le principiile, instrumentele si modelele fundamentale ale managementului.

“Un MBA recunoscut international conduce la obtinerea unei prestigioase calificari in domeniul afacerilor, deschizand calea catre dezvoltarea unei cariere de succes si catre noi oportunitati de promovare oriunde in lume,” apreciaza Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School, CODECS.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de MBA. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii CODECS si Alumni MBA.

Cei interesati sunt asteptati la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 25 martie, incepand cu orele 18:30 la sediul CODECS, din strada Agricultori 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.
Toti participantii vor primi un abonament de 3 luni la publicatiile: Ziarul Financiar si Business Magazin.


Rezerva-ti acum un loc pentru prezentarea din 25 martie, la telefon 021 2520478, Roxana Ene – Manager Relatii cu Clientii, mobil: 0721-29.89.90, e-mail: roxana.ene@codecs.ro;

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera