Project Management Forum, cel mai important eveniment de management de proiect din 2007!

BUCURESTI - 25 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Constientizand importanta managementului de proiect in viata fiecarei organizatii, CODECS a lansat proiectul Project Management Forum in 2004, o provocare continua pana astazi. PM Forum este cea mai ampla manifestare in domeniu, ce se bucura de o larga audienta si de prezenta unor invitati de marca din organizatii din Romania si Europa.

CODECS organizeaza pe 30 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a-IV-a editie a Project Management Forum, cu titlul Forward thinking in Project Management.
PM Forum se inscrie in seria de activitati organizate anual de CODECS in domeniul managementului de proiect, fiind cel mai important si singurul eveniment de acest gen in Romania.
Desfasurat intr-un atmosfera extrem de interactiva, evenimentul va aborda atat aspectele traditionale ale managementului de proiect, cat si ultimele metodologii in domeniu din prisma experientelor in proiecte, a studiilor de caz, instrumentelor si tehnicilor in proiecte.
PM Forum se bucura de prezenta si expertiza speakerilor internationali si a invitatilor speciali:
• Michel THIRY, Managing Partner, Valense Ltd. Organizational Consultants, PMP, TVM, FAPM, PMI Fellow
• Mike POULSON, Managing Director, Wilson Learning Europa

• Steve ARMSTRONG, Consultant Management de Proiect, Director curs Management de Proiect - The Open University, Marea Britanie

Evenimentul structurat in 2 parti, o sesiune plenara, urmata de 4 workshop-uri desfasurate in paralel, va reuni reprezentanti din companii a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, organizatii non-guvernamentale, administratie publica, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi.

Despre CODECS

CODECS multumeste pe aceasta cale partenerilor principali Microsoft si TotalSoft si partenerilor media: Business Standard, Money Express, Cotidianul, wall-street, white image, managementul-proiectelor.

CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti 021482
Tel.: 021.252.51.82/83/84
Fax: 021.252.56.13