Clienţii Euro-GSM primesc un portret cadou de Ziua Îndrăgostiţilor

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Cluj-Napoca, 11 februarie 2009. Euro-GSM, unul dintre cei mai importanţi retaileri în domeniul telecom din România, derulează în şaisprezece dintre magazinele sale, în perioada 09-14 februarie 2009, o acţiune menită să surprindă în mod plăcut clienţii care trec pragul acestor magazine în apropierea Zilei Îndrăgostiţilor. Astfel clienţii care trec pragul acestor magazine, în perioada amintită, au oportunitatea de a primi cadou propriul portret pe care îl pot oferi unei persoane dragi sau îl pot păstra doar pentru ei.

Această acţiune specială se desfăşoară în magazinele Euro-GSM din Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Sibiu, Sighişoara, Slatina şi Timişoara şi reprezintă cadoul pe care Euro-GSM l-a pregătit clienţilor săi de Ziua Îndrăgostiţilor. Portretele oferite cadou sunt realizate de tineri artişti, studenţi ai facultăţilor de artă şi design din ţară, care au fost atent selectaţi pentru a asigura derularea în condiţii optime a acestei acţiuni.

Despre Cogep

Euro-GSM - dealer Orange - a fost înfiinţată în 1997 la Cluj-Napoca. În prezent Euro-GSM deţine peste 130 de magazine la nivel naţional şi numără mai mult de 450 de angajaţi, cifra de afaceri pe 2007 fiind de 35 milioane de euro. Strategiile de a oferi şi promova o gamă variată de produse şi servicii la înalte standarde de calitate şi profesionalism au determinat dublarea anuală a numărului de clienţi, Euro-GSM devenind cel mai important partener Orange.

Euro-GSM
Calea Turzii nr.110 Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 190, persoană contact: Cristina Szabo – Manager Marketing
Fax: 0264-595 651