Columbia Sportswear ofera posibilitatea de a detine echipamente high-tech de hiking.

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport, Turism, Retail

Activitatea de bază a firmei este producţia produselor de calitate, care prin funcţionalitatea şi stilul lor reprezintă o adevarată valoare. Printr-un concurs, Columbia deschide posibilitatea de a detine aceste produse si echipamente atat de necesare pentru drumetii, hiking si camping.

Columbia Sportswear ofera posibilitatea de a detine echipamente high-tech de hiking.

Columbia oferă clienţilor săi produse sub formă de premii. Unele dintre ele nu sunt prezente încă pe piaţa din România.

Ideea este de a supune la teste aceste produse şi de a primi un feedback de la câşigători. Totul este conceput sub forma unui concurs simplu în magazinele Dockyard şi Columbia din ţară.

Produsele alese ca şi premii sunt următoarele: pentru

Locul I: un cort Columbia Belladome pentru 4 persoane (valoare 2260 Ron)

Locul II: cac de dormit Rector 35 Mummy cu tehnologia Omni Heat (1000 Ron)

Locul III: ceas Columbia Urbaneer, 3 bucăţi (valoare 3 x 500 Ron)

Locul IV: încălţăminte Shasta Ridge (valoare 2 x 569 Ron)

Locul V: rucsac Manifest Technical Daypack (valoare 309 Ron)

Concursul este în desfăşurare iar participarea Dvs. poate fi posibilă până la data de 20.05.2012 iar tragerea la sorţi va avea loc în data de 23.05.2012 la sediul din Târgu-Mureş în prezenţa unui notar public. Toţi participanţii vor primi un cupon cu reducere de 25% la un produs ales în magazinele noastre.

BRASOV STR. REPUBLICII – COLUMBIA SPORTSWEAR Nr. 52 | BUCURESTI SUN PLAZA - DOCKYARD, FASHION HOUSE OUTLET - DOCKYARD | TIMISOARA IULIUS MALL – COLUMBIA SPORTSWEAR | CONSTANTA CITY PARK – COLUMBIA SPORTSWEAR | ORADEA LOTUS MALL – DOCKYARD | CLUJ NAPOCA POLUS CENTER CLUJ, IULIUS MALL – DOCKYARD

Despre Columbia Sportswear

Magazinele Dockyard oferă o gamă largă de produse sport de iarnă, apă şi vânt, celor care iubesc stilul de viaţă activ şi vor să achiziţioneze mărcile preferate. Acestea includ Columbia - brandul autentic de outdoor, Helly Hansen – stil scandinav, TBS – stil nautic, Dockers – modă casual pentru bărbaţi, Fundango – îmbrăcăminte tinerească inspirată din stilul boarderilor, cât şi Smith Optics – ochelari stilaţi şi practici de soare şi schi.