Columbia Sportswear vă menţine cald, uscat şi protejat

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Tehnologie

De 10 sezoane consecutive am introdus inovaţii care au adus beneficii iubitorilor de outdoor în orice fel de condiţii climatice.

Columbia Sportswear vă menţine cald, uscat şi protejat

În 2010 am aplicat produselor noastre Omni-Heat, cu material reflectorizant, care utilizează căldura propriului corp pentru a-l menține mai confortabil în condiții de frig.În primăvara anului 2011 am lansat Omni-Dry, cea mai buna tehnologie impermeabila si ultrarespirabila, recunoscuta de revista Outside în acordarea premiului GOY (Gear of the Year).În toamna anului 2011 am transformat la un alt nivel tehnologiile, oferind clientilor nostri puterea de căldură la comandă, cu Omni-Heat Electric la jachete, mănuși şi cizme. În această primăvară am eliberat puterea lui Omni-Freeze Ice. Prima noastră linie de îmbrăcăminte care valorifică transpiraţia pe care corpul uman o produce în mod natural pentru a furniza managementul de căldură agresiv. Hainele te ţin răcoros, literalmente.În prezent am lansat o nouă tehnologie care a fost deja pe piață timp de două sezoane, care a fost inclusă în secret în sacourile Elite. După feedbackuri foarte pozitive am lansat Omni-Wind, un material respirabil împotriva vântului tăios.

Despre Columbia Sportswear

Magazinele Dockyard oferă o gamă largă de produse sport de iarnă, apă şi vânt, celor care iubesc stilul de viaţă activ şi vor să achiziţioneze mărcile preferate. Acestea includ Columbia - brandul autentic de outdoor, Helly Hansen – stil scandinav, TBS – stil nautic, Dockers – modă casual pentru bărbaţi, Fundango – îmbrăcăminte tinerească inspirată din stilul boarderilor, cât şi Smith Optics – ochelari stilaţi şi practici de soare şi schi.