Clientii ShopIT trimit produsele in PLM

BUCURESTI - 13 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

PLM este numele noului serviciu de la ShopIT, cu ajutorul caruia utilizatorii site-ului isi pot crea configuratii de sisteme pe care le pot publica pe site, iar ceilalti utilizatori le pot comenta.

Serviciul este foarte simplu de utilizat, produsele trebuie adaugate in cosul de cumparaturi, dupa care se apasa butonul 'Salveaza in PLM'. Utilizatorii pot crea un numar nelimitat de liste de produse, iar acestea pot fi publice (vizibile de catre toti vizitatorii site-ului) sau private (vizibile doar de persoana care a creat lista).

Serviciul PLM face parte dintr-un pachet de servicii mai mare, servicii pe care ShopIT le implementeaza pentru a oferi clientilor sai actuali dar si potentialilor clienti o experienta mai placuta si rapida la cumparaturi, dar in acelasi timp si servicii suplimentare pentru a fideliza cumparatorii. Primul serviciul - FreeSMS - lansat cu cateva saptamani in urma, permite clientilor care fac cumparaturi de minimum 100 RON sa trimita gratuit maxim 10 SMS-uri zilnic timp de 30 de zile.

Pentru a inlatura orice confuzie in privinta abrevierii PLM, desi aceasta a fost si este folosita de toata lumea pentru a prescurta 'Plecat La Magazin', in acest caz se trage de la 'Produsele din Lista Mea'.

Despre ComboPC SRL

Despre ShopIT

ShopIT este unul dintre cele mai importante magazine online IT&C din Romania, prezent pe Internet din anul 2004, care comercializeaza o gama variata formata din peste 6000 de produse si peste 200 de brand-uri. Obiectivul ShopIT este de a oferi clientilor sai o experienta placuta si usoara la cumparaturile online, precum si preturi decente pentru produsele si serviciile vandute. ShopIT livreaza produse in toata tara la domiciliul/sediul clientului folosind curierii proprii cat si firmele de curierat partenere.
http://www.shopit.ro/
office@shopit.ro