Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun

BUCURESTI - 10 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Poşta Română şi Raiffeisen Bank au lansat campania “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” dedicată copiilor cu vârsta între 3 şi 14 ani.

În perioada 7 – 31 decembrie a.c. copiii şi părinţii lor vor putea achiziţiona de la orice oficiu poştal din ţară un kit care conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală. Coala A4 ce va fi gasită în plic este destinată mesajului către Moş. După completarea ei, copii sau părinţii lor vor trimite scrisoarea la adresa pretiparită de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND. Cartea poştală conţinută în plic va fi completată cu datele expeditorului şi trimisă la urmatoarea adresă pretipărită de pe cartea poştală: COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP81, Bucureşti.

Toate cărţile poştale trimise până la data de 31 decembrie inclusiv (data poştei) vor participa la tombola organizată în luna ianuarie pentru desemnarea câştigătorilor celor cinci premii care constau în excursii în Laponia.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 15 ianuarie 2010 la sediul Companiei Naţionale Poşta Română S.A. în prezenţa unei comisii formată din reprezentanţi ai organizatorilor şi un notar public. Câştigătorii promoţiei “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” vor fi înştiinţaţi până pe 25 ianuarie 2010, iar numele lor vor deveni publice pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro . Cei cinci câştigatori vor primi un voucher turistic în valoare de 2000 euro (pentru fiecare câştigător), voucher ce va putea fi consumat pe întreg parcursul anului 2010 (pentru destinaţia Laponia), câştigătorii având şansa să-l întâlnească pe Moş Crăciun chiar la el acasă.

Regulamentul promoţiei, dar şi alte detalii despre campanie se găsesc pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro.

Despre Compania Nationala Posta Romana

Despre Poşta Română
Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale cu capital majoritar de stat, acţiunile fiind împărţite între statul român, reprezentat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni). Compania deţine o reţea de peste 7.100 de subunităţi poştale şi livrează săptămânal peste 11 milioane de trimiteri. Peste 550 de oficii poştale din totalul de 1.200 subunităţi poştale informatizate sunt incluse într-o reţea privată de comunicaţii, care asigură efectuarea de tranzacţii rapide şi securizate.

Departamentul Relatii Publice
Posta Romana
massmedia@posta-romana.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-nationala-posta-romana/intra-in-lumea-magica-a-lui-mos-craciun