Posta Romana invita publicul sa aleaga modelul preferat de cutie postala

BUCURESTI - 19 mai 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Posta Romana invita publicul, in perioada 19 - 30 mai, sa-si aleaga cutia postala preferata dintre sase modele postate pe site-ul www.posta-romana.ro.

Pe durata competitiei on-line, alegatorii pot vota doar o singura data de la acelasi calculator. Sistemul de vot va fi deschis luni, 19 mai, incepand cu ora 12:00 am, si se va inchide vineri, 30 mai, ora 12:00 am. Cutia postala care intruneste cele mai multe voturi va primi un premiu de 1.500 de euro si va reprezenta un model pentru realizarea viitoarelor cutii postale urbane.

Cele sase cutii postale expuse pe site sunt finalistele concursului de design “Alege cutia postala” lansat de catre Posta Romana la inceputul lunii aprilie. Pana pe 5 mai, data limita de expediere a lucrarilor, s-au primit 65 de propuneri. Un juriu format din specialisti ai Postei Romane a ales cele sase finaliste tinand cont atat de aspecte estetice, cat si de conditiile tehnice impuse de regulamentul concursului.

Despre Compania Nationala Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.


Nicoleta Vartic
sef serviciu mass-media
massmedia@posta-romana.ro