Ratele Estima Finance pot fi platite in peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane

BUCURESTI - 19 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, pune la dispozita clientilor serviciul de incasare a ratelor platite in baza contractelor de credit de consum gestionate de S.C. Ralfi S.A. – Estima Finance. Serviciul este disponibil in reteaua celor peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane.

Ratele Estima Finance pot fi platite in peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane

Ratele Estima Finance pot fi platite la oricare dintre aceste oficii postale prin simpla prezentare a unui card marcat cu codul de bare care contine toate informatiile necesare incasarii ratelor. Clientul doar prezentand cardul cu codul de bare lucratorului din oficiul postal, poate achita una sau mai multe rate, operatiunea realizandu-se prin simpla scanare a codului de bare si tiparirea chitantei, totul intr-un timp foarte scurt.

“Prin largirea posibilitatilor de plata a ratelor prin serviciul dezvoltat impreuna cu Posta Romana ne atingem obiectivul de a oferi clientilor nostri maxim de simplitate si confort atat la acordarea creditului cat si la rambursare“, a declarat Diana Todoran, director financiar Ralfi S.A.

Informatii despre reteaua oficiillor postale integrate in reteaua VPN sau despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute on-line la adresa www.posta-romana.ro sau apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPOST la numarul de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti, sau 021/9393.111, pentru celelalte localitati din tara.


Despre Compania Nationala Posta Romana


Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.

Ralfi S.A. – Estima Finance este unul din cei mai mari jucatori independenti de pe piata creditelor de consum, specializata in finantarea achizitiilor persoanelor fizice direct in magazine. Compania a inregistrat anul trecut un volum al finantarilor de 74 milioane USD.


Nicoleta Vartic
sef serviciu relatii mass-media
tel 300.01.30
nicoleta.vartic@posta-romana.ro