Workshop * Total Performance Scorecard * Prezentare & dezbateri asupra celui mai inovator concept in management

BUCURESTI - 21 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Prezentarea in Romania a celui mai inovator concept in management * TOTAL
PERFORMANCE SCORECARD - Instrument practic de aliniere şi îmbunătăţire organizaţională * ce va avea loc in cadrul WORKSHOP-ului organizat de COMPASS Consulting SRL in data de 24 Noiembrie 2005 orele 09:00 - 17:00 la World Trade Center Bucuresti.
Keynote Speaker: Dr. Hubert K. Rampersad * Co-speaker: Constantin Turmac, CMC, MBA

Cui i se adreseaza?

- Managerilor HR
- Top & Middle Management-ului
- Consultantilor in Management care sunt responsabili de imbunatatirea, dezvoltarea si schimbarea organizatiilor si doresc sa isi insuseasca abilitatile necesare conducerii cu succes a echipelor lor printr-un asemenea proces.

De ce Total Performance Scorecard (TPS)?

Total Performance Scorecard este o abordare noua, holistica in managementul organizatiei care se refera la dezvoltarea personala maxima a tuturor angajatilor si utilizarea optima a abilitatilor lor pentru obtinerea celui mai ridicat nivel de performanta.Aceasta abordare difera substantial de abordarile si conceptele traditionale de management. Principala diferenta este ca TPS reprezinta un concept inovator si integrat de management care are ca punct de pornire telurile si obiectivele personale.
Conceptele manageriale traditionale de schimbare si imbunatatire organizationala nu sunt suficient de motivante pentru auto-dezvoltare si invatare si foarte rar iau in considerare telurile si obiectivele personale ale angajatilor. In consecinta exista imbunatatiri superficiale, rezultate in urma unor schimabari cosmetice si temporare, legate de proiecte esuate dar asimilate de angajati din lipsa de altceva, si care in unele cazuri au avut chiar efecte adverse.

Ce veti obtine? (selectie)

- Cresterea eficientei personale si capacitatea de auto-cunoastere
- Crearea conditiilor necesare pentru dezvoltarea unei „learning organization”
- Cum sa formulati si sa implementati tabloul rezultatelor ponderate atat la nivel organizational cat si personal
- Comunicarea efectiva a tabloului rezultatelor ponderate la nivel organizational catre angajati si colegi precum si translarea acestuia in planuri de crestere a performantei la nivel departamental al echipei si personal.Despre Compass Consulting SRL

Despre Dr. Hubert K. Rampersad:

Hubert K. Rampersad, B.S., M.Sc., Ph.D. este un foarte cunoscut şi respectat consultant în management în domeniul Comportamentului Organizaţional şi al Managementului Afacerilor pe plan internaţional. Este CEO şi preşedinte al TPS International Inc. USA, membru al Comitetului de consiliere editorială a Emerald Journal Training and Management Development Methods (Marea Britanie).

Este Profesor asociat la:
Facultatea de Management al Tehnologiei de la Universitatea Tehnică din Eindhoven din Olanda, lector în Tehnologia Producţiei.
Rotterdam School of Management din Olanda, lector în Operations Management;
Facultatea de Ştiinţe Tehnologice şi Sociale la Anton de Kom University din Surinam, cursul de Operations and Technology Management;

Dr. Rampersad este autor a 12 cărţi şi a peste 100 de articole în jurnale internaţionale de marcă şi lucrări pentru conferinţe în domeniul managementului şi tehnologiei.
Din 1987 a început o carieră de succes în calitate de consultant internaţional în management, ghidând, îndrumând şi instruind organizaţii de vârf în domeniile Managementului Schimbării, Managementului Strategic şi Managementului Calităţii Totale.


Pentru a putea participa la acest Workshop contactati va rugam pe Alexandru Grigore, Ştefania Luca.
la tel/fax 320 4292, 321 5987, e-mail office@compass.ro.
Mai multe detalii sunt prezentate la www.compass.ro


Persoane de contact: Alexandru Grigore, Ştefania Luca.
Vă stăm la dispoziţie pentru detalii suplimentare la tel/fax 320 4292, 321 5987,
e-mail office@compass.ro
Mai multe detalii sunt prezentate la www.compass.ro

office@compass.ro