Doua competente esentiale la inceput de an!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

COMPASS Training va recomanda 4 zile intensive, validate de 16 ani de experienta de consultanta in management in mediul de afaceri romanesc:
A. Finante pentru manageri non-finantisti (2 zile)

B. Negocieri-Tehnici de baza (2 zile)

A. 30-31 ianuarie 2009 –Finante pentru manageri non-finantisti:
a.Nevoile informationale ale managerilor din diverse pozitii si utilizarea informatiilor contabile (sistem contabil romanesc si paralela cu sistemul anglo-saxon)
b.Rapoarte de sinteza: Balanta, Bilant, Cont Profit si Pierdere; Urmarire lichiditati, stocuri, furnizori, clienti
c.Contabilitate financiara si Contabilitate manageriala (diferente, scop, instrumente specifice)
d.Calculatia costurilor si bugetarea: modalitati de calcul si monitorizare a costurilor; Implicatia costurilor in bugetare; procesul de planificare si control financiar, constructia unui buget; modele de bugete (avantaje si dezavantaje): Bugetul de vanzari, Bugetul de productie, Bugetul de trezorerie.
e.Analiza financiara (rate financiare), analiza investitiilor, managementul capitalului circulant

Trainer: Adrian Bucica, PMP, Management Consultant & Trainer, cu experienta practica de director financiar, consultant pentru implementare sisteme de bugetare/planificare, analiza investitii si modelare financiara (pentru studii de fezabilitate, planuri de afaceri, due dilligence).

B. 20-21 februarie 2009 – Negocieri-Tehnici de baza
a.Aplica cea mai potrivita abordare in fiecare etapa a procesului de negociere.
b.Comunica excelent (prezentare, ascultare, limbajul trupului) in fiecare situatie.
c.Este flexibil la stiluri de negociere diferite si isi foloseste stilul personal preferat in mod adecvat.
d.Evita greseli frecvente in negocieri si maximizeaza oportunitatile.

Trainer: Constantin Turmac, Certified Management Consultant, MBA, MSc - Senior Consultant & Certified Trainer, cu experienta de peste 20 de ani in vanzari si negociere.

Metode: teste de auto-evaluare, transmitere de cunostinte, exercitii (simulari inregistrate audio-video cu feedback in programul de Negociere), studii de caz, discutii libere si facilitate, recomandari pentru studiu individual.

Optiuni de inscriere pana pe 16 ianuarie 2009:

1.pachetul A+B =600 euro+TVA (platibil in 3 rate).
2.Inscriere A (Finante pentru Manageri non-Finantisti 30-31 ianuarie)= 350 euro+TVA/participant.
3.Inscriere B (Negocieri-Tehnici de baza 20-21 februarie)= 360 euro+TVA/participant.

Despre COMPASS Training SRL

Detalii despre planificarea cursurilor deschise: www.compass.ro/Calendar

Pentru inscrieri si pentru obtinerea unor informatii suplimentare, va stam la dispozitie la telefon (021) 320 4292 sau email office@compass.ro. Persoana de contact: Mihaela Vlad.
office@compass.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compass-training-srl/doua-competente-esentiale-la-inceput-de-an