Program de training special 'Leadership si delegare'

BUCURESTI - 25 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Programul “Leadership si delegare” are o structura adaptata nevoilor actuale ale managerilor de la toate nivelurile organizatiei. El vine in intampinarea asteptarilor tot mai ridicate ale mediului de business romanesc si international, in care rolul liderilor in dezvoltarea organizationala si atingerea obiectivelor (departamentale si generale) devine din ce in ce mai semnficativ.

In perioada 17-18 noiembrie 2006, COMPASS Training organizeaza in Bucuresti un nou program de training pentru Management, cu tema «Leadership si Delegare».

Programul se va derula in varianta OPEN, pe parcursul a 2 zile si sunt invitati sa participe middle si top manageri, precum si alte persoane interesate de dezvoltarea competentelor de conducere a echipelor.

Obiectivele cursului:
1. Prezentarea modalitatile de gestionare mai eficientă a situaţiilor dificile, din postura de lider în cadrul organizaţiei si de imbunatatire a procesului de comunicare cu superiorii şi subordonaţii.
2. Identificarea trăsăturilor/calităţilor de bază pe care trebuie să le aibă un lider şi testarea propriilor abilităţi de lideri.
3. Identificarea caracteristicilor fiecărui stil de leadership şi a metodelor de adaptare a stilului la situaţii impuse. Corelaţii între tipuri de subordonaţi şi stiluri de leadership “cerute” de situaţii.

Conceptele care vor fi prezentate:
1. Definirea conceptului de “leadership”. Trasaturile şi rolurile Liderului. Leadership si putere.
2. Lider vs. Manager. Ce se poate aplica in Romania?
3. Stiluri de Leadership. Evaluarea stilului personal.
4. Delegarea – pasi necesari pentru a delega cu succes.

COMPASS foloseşte învăţarea experienţială, interactivitatea şi alte abordări specifice învăţării la adulţi: jocuri de rol inregistrate video cu feedback, discutii de grup, brain storming/brain writing.

Despre COMPASS Training SRL

Inscrierile se pot face pana pe data de 14 noiembrie.

Pentru inscriere sau solicitarea de informatii suplimentare, va stam la dispozitie la tel/fax (021) 320 4292, email training@compass.ro. Persoana de contact: Stefania LUCA.

training@compass.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compass-training-srl/program-de-training-special-leadership-si-delegare