Dezvolta-ti potentialul cu Richard Bandler

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Este deja o tradiţie ca institutele europene afiliate la Society of NLP să coopereze pentru organizarea unui seminar susţinut de „greii” din NLP: Dr. Richard Bandler şi John LaValle. Competent Consulting vă oferă ocazia de a experimenta, în premieră pentru Europa, efectul combinat al NLP, DHE şi NHR, cele mai avansate tehnologii de dezvoltare personală, în cadrul seminarului „The Best Of Dr. Richard Bandler”, ce va avea loc între 19 şi 21 mai 2010 la hotelul Krasnopolsky din Amsterdam. Participanţii români vor fi însoţiţi de Daniel Bichiş, trainerul NLP cu cele mai vechi ştate de serviciu şi singurul care este invitat ca asistent la trainingurile europene ale Dr. Richard Bandler.

Dezvolta-ti potentialul cu Richard Bandler

Cum este bine-cunoscut, Dr. Richard Bandler susţine doar câteva seminarii pe an şi îşi consacră timpul continuării cercetărilor sale, construind noi modele de excelenţă şi eficienţă în NLP, DHE şi NHR. Poate că v-aţi dorit deja să participaţi la traininguri ţinute de Richard în America, dar v-a fost greu să călătoriţi atât de departe. Acum însă, trainingul se ţine la o aruncătură de băţ, în Europa, ca să vă fie accesibil atât din punct de vedere financiar, cât şi al călătoriei şi vizelor.
În ultimii 40 ani Dr. Bandler a dezvoltat tehnologii şi metodologii ce produc rezultate consistente. Doar ocazional explică aceste metodologii. În timpul seminarului

The Best Of Dr. Richard Bandler

va prezenta în premieră noi tehnologii, astfel încât să-ţi poţi îndrepta viaţa proprie şi cea a clienţilor tăi într-o direcţie mai bună.
NLP™ preia strategiile unei persoane şi le transferă altora, abordare ce asigură rezultate excelente în vânzări, management, sport, comunicare şi motivare. Programarea neurolingvistică se bazează pe eleganţă, adică foloseşte minimul de schimbări pentru obţinerea de rezultate maxime.
DHE™ (Design Human Engineering - ingineria proiectării umane) merge mai departe, făcând numărul maxim de schimbări pentru a crea rezultate fantastice şi strategii perfecte.
NHR™ (Neuro Hypnotic Repatterning - restructurarea neurohipnotică) saturează cu stimuli întregul sistem nervos, pentru a crea stări extatice în tot corpul.
Acest seminar foloseşte puţin NLP, puţin DHE şi puţin NHR astfel încât să te poţi distra pe cinste în timp ce înveţi tot ce-i mai bun de la cei mai buni.
Peste 40 ani de experienţă şi experimentare cu NLP sunt distilaţi pentru a-ţi permite să creezi stările cele mai utile, profunde şi rapid accesibile, cu care să elimini sentimentele neplăcute şi să-ţi creezi o fericire mai intensă. Oricare ar fi profesia sau nivelul tău de expertiză, acest curs îţi permite să-ţi concentrezi conştiinţa ca un laser pentru a obţine rezultatele pe care ţi le doreşti în viaţă.

Ce veţi învăţa în acest seminar?
În timpul acestui program:
• înveţi cum să-ţi „activezi viaţa” astfel încât să ai parte de o sănătate mai bună, relaţii şi carieră mai de succes;
• înveţi NLP de la maestrul însuşi şi co-trainer său John LaValle;
• explorezi şi eşti iniţiat în tehnicile Design Human Engineering (ingineria proiectării umane) pentru a concepe stări şi strategii perfecte;
• foloseşti metodologiile Neuro Hypnotic Repatterning (restructurarea neurohipnotică) pentru a-ţi satura sistemul nervos cu senzaţii plăcute;
• eşti în avanpostul NLP;
• îţi dirijezi viaţa spre o direcţie mai bună, astfel încât fiecare moment al fiecărei zile să fie plin de senzaţii plăcute;
• petreci o perioadă de timp trăind senzaţii extatice, care îţi dau mai multă energie, entuziasm şi motivare pentru lucrurile care chiar contează pentru tine;
• înveţi distrându-te şi râzând din toată inima în fabulosul oraş Amsterdam.

Cine susţine pogramul?
Dr. Bandler este părintele şi co-creatorul NLP, cel care i-a format pe cei mai importanţi exponenţi ai acestui domeniu. Tehnologiile sale (NLP, DHR, NHR) sunt utilizate în şcolile, universităţile, instituţiile şi corporaţiile importante din întreaga lume. Descoperirile sale sunt folosite pretutindeni unde oamenii comunică, învaţă, se schimbă şi creează!
Suntem încântaţi că la acest eveniment alături de Richard Bandler este din nou şi John LaValle, co-trainerul lui Richard. John este Advanced Master Trainer în NLP, DHE şi NHR şi este trainer internaţional extrem de apreciat. Foarte mulţi îl consideră a fi cel mai bun trainer NLP din lume! Indiferent dacă obiectivul dvs. este dezvoltarea personală sau învăţarea tehnicilor prezentate, nici nu vă puteţi închipui cât de uşor este să-l atingeţi alături de John LaValle.
Împreună, Richard şi John creează o adevărată magie a seminariilor. Nu numai că înveţi de la cei mai buni, ci înveţi direct de la sursă. Programele de training susţinute de Richard şi John sunt în prezent cele mai bune din lume.
Participanţii vor fi asistaţi de cei mai buni traineri NLP din Europa, pentru a profita din plin de training. Din echipă face parte şi Daniel Bichiş, singurul român invitat constant ca asistent al seminariilor susţinute de Dr. Bandler şi John LaValle. Daniel este primul român certificat ca trainer de către Society of NLP, format direct de Dr. Richard Bandler şi John LaValle. În felul acesta, toţi cei care decid să înveţe NLP, Business NLP sau Coaching NLP cu Daniel beneficiază de accesul la cele mai complete informaţii şi cele mai avansate tehnici. Şi, cum au remarcat absolvenţii noştri, se impregnează cu spiritul NLP ce face diferenţa dintre Richard şi ceilalţi. Acum, el vă însoţeşte în această experienţă unică alături de Dr. Bandler!

Când şi unde are loc seminarul?
De miercuri 19 Mai până vineri 21 Mai 2010, la Hotel Krasnapolsky, Amsterdam, Olanda. În seara de 18 mai este organizată o întâlnire cu Dr. Richard Bandler, ce este o ocazie de a experimenta pe viu geniul său exuberant. Indiferent dacă vreţi doar să petreceţi o seară stră-lucitoare sau o consideraţi introducerea la evenimentul de 3 zile – toată lumea este binevenită.

Cine poate participa?
Locurile au fost distribuite exclusiv Institutelor membre ale Society of NLP ce cooperează pentru organizarea acestui seminar. De aceea, absolvenţii cursurilor de Practitioner, Master-Practitioner şi Coach NLP organizate de Competent Consulting au prioritate pentru ocuparea locurilor ce au fost repartizate României. Dar sunt bineveniţi şi absolvenţii altor cursuri de formare în NLP şi toţi cei pentru care dezvoltarea personală este o prioritate.

Care sunt costurile şi cum se plăteşte?
Preţul pentru cele trei zile de seminar este de 995 EUR/persoană, iar pentru seara inaugurală de 50 EUR/persoană. Cei care plătesc participarea la seminar înainte de 31 martie 2010 primesc ca bonus participarea la seara inaugurală. Organizatorii au obţinut de la autorităţile olandeze scutirea de TVA a acestui eveniment, deoarece este vorba despre un seminar de educaţie continuă a adulţilor. Numărul de locuri este limitat şi înscrierile vor fi tratate în ordinea primirii. Plata se face în contul Competent Consulting, până pe data de 31 martie sau 12 mai 2010, pe baza facturii pro-forma. Există posibilitatea efectuării rezervărilor la hotel şi avion pentru toţi participanţii români.

Deşi de-abia au început înscrierile, mai există doar foarte puţine locuri disponibile. De aceea contactează imediat partenerul român pe www.training-nlp.ro, pentru a evita dezamăgirile şi a-ţi asigura participarea la principalul eveniment NLP european din 2010.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă, coaching şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro