Doar 2 zile pana la trainingul de exceptie - High Impact Training Skills

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Competent Consulting

Doar 2 zile pana la trainingul de exceptie - High Impact Training Skills

Dupa succesul din toamna trecuta, Competent Consulting lanseaza o noua provocare: “High Impact Training Skills” - 2 zile de coaching la un inalt standard profesional oferite cu deschidere si profesionalism de Mega Baumeler si Ueli Frischkecht pe 23-24 mai 2007, la “U Business Center”.

„Avem doua lucruri importante pe care dorim sa le oferim participantilor” precizeaza Ueli, secretar general al IANLP. „Primul este reprezentat de acele abilitati care fac diferenta dintre impact si eficienta. Impactul este bun pentru a face mesajul tau sa treaca, dar este nevoie de ceva in plus pentru a-i asigura sanse maxime de transpunere in actiune imediata.
Al doilea element ce va produce o schimbare semnificativa in personalitatea participantilor este eliberarea de frica si obtinerea unei solide si durabile increderi in propriile forte.”
Megha: Un lucru foarte apreciat de participanti este dobandirea capacitatii de a-si gestiona mai bine propriile reactii emotionale si a nu se mai lasa tulburati sau provocati. Teama, deruta, neincrederea in sine, frustrarea sau iritarea isi pierd din efectul perturbator si devin mijloace prin care persoana ajunge sa aiba inca mai mult impact, sa fie inca mai convingatoare, in loc sa se piarda sau sa reactioneze neadecvat.
Ueli: In plus, participantii isi dezvolta abilitatile de ascultare activa, toleranta, siguranta de sine, umorul, spontaneitatea si creativitatea - componente ale carismei personale. Pe baza lor, le creste semnificativ dorinta de a se exprima, de a fi in centrul atentiei, de a descoperi prin prezentarile facute ce impulsuri le pot da celorlalti.
Megha: Pentru ca un mesaj sa aiba efect, el trebuie sa fie motivant - adica sa trezeasca o reactie emotionala. Emotiile sunt transmise prin limbajul corporal si prin tonul vocii chiar din primele secunde, iar semnificatia lor este mai puternica decat cea a cuvintelor rostite. Acest lucru inseamna ca cel care vorbeste trebuie sa simta deja emotia pe care vrea sa o transmita. Pentru aceasta, este nevoie de o buna autocunoastere la nivel emotional si de o competenta sporita in privinta recunoasterii si influentarii emotiilor altora. Dar si de o mai mare expresivitate a vocii, a mimicii, a gesturilor si celorlaltor elemente ale limbajului corporal. Este vorba despre o forma avansata de armonizare (pacing) si conducere (leading), de stabilirea comunicarii la mai multe niveluri.
Ueli: Seminarul este preponderent aplicativ. Se bazeaza pe tehnici NLP, de inteligenta emotionala si expresivitate, ce dezvolta abilitatile de comunicare. In acest fel, participantii devin capabili sa trezeasca atentia fata de o tema si sa induca o anumita reactie emotionala; isi sporesc capacitatea de a mentine concentrata atentia auditoriului si de a facilita cooperarea; isi dezvolta abilitatea de a-si directiona expresiile emotionale si a le folosi pentru atingerea obiectivelor.

Pe parcursul celor 2 zile, Mega si Ueli, vor avea alaturi de alti doi traineri reputati – Klaus Hellstern si Daniel Bichis, si va vor insoti sa va descoperiti si sa va dezvoltati aptitudini, atitudini si comportamente.
Exercitiile pe care vi le propun vizeaza:
• Calitatea in training si prezentari
• De la High-Impact la Lasting-Impact
• Strategiile ce asigura succesul:
• Modelul Feyman al campului de forte in training
• Influenta personalitatii
• Dynamic Learning
• Abilitatile verbale si non-verbale ale trainerului
• Atmosfera - cheia succesului in training
• Interventiile participantilor - busola trainerului
• Dezvoltarea capacitatii de a percepe sala si semnalele participantilor
• Instrumentele corporale si vocale ale prezentatorului
• Lucrul la flipchart sau cu suportul PowerPoint
• Lucrul cu grupuri mici de participanti
• Aptitudini necesare in lucrul cu grupurile mari
• Personal Mastery - autocontrol si autodezvoltare
• Optimizarea sistemului de convingeri si atitudini
• Empowerment & Embodiment - autocontrolul asupra starilor emotionale proprii
• Legenda personala - exercitii de mental fitness si crearea de povestiri care sa va sustina imaginea de prezentator de succes

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, pe baza Formularului de inscriere afisat pe site-ul www.competent.ro. Taxa de participare este de 1570 RON + TVA si acopera materialele de curs, coffee break, lunch, certificat de participare. Grupurile de peste 3 persoane de la aceeasi companie beneficiaza de discount.

Va asteptam sa profitati de prezenta lui Ueli si Mega pe 23-24 mai, in inima Bucurestiului, la “U Business Center”!

Persoana de contact: Mariana Bichis
Tel: 0788.294.801, 0726.801.881

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza companiei este: Succesul dumneavoastră este profesia noastră!

Participare: Intrare libera