Trance-formare cu Richard Bandler

BUCURESTI - 30 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Datorită intensei cooperări dintre Competent Consulting şi alte institute NLP din Europa, românii pot învăţa tehnici avansate de hipnoză în cadrul seminarului interactiv TRANCE-formation susţinut de Richard Bandler, co-creatorul NLP, şi John LaValle, preşedintele Society of NLP, la Hotelul Krasnopolsky din Amsterdam, în perioada 16-20 aprilie 2009. Participanţii români vor fi însoţiţi de Daniel Bichiş, trainerul NLP cu cele mai vechi ştate de serviciu şi singurul care este invitat a traia oară ca asistent la trainingurile europene ale Dr. Richard Bandler.

Trance-formare cu Richard Bandler

Tatăl şi co-creatorul NLP, Dr Richard Bandler, te invită să i te alături în această aventură plină de descoperiri.

TRANCE-formation
Hipnoza ca aplicaţie a NLP

de Sâmbătă 16 Mai până Miercuri 20 Mai 2009
Amsterdam, Olanda

Acest program de 5 zile este certificat şi licenţiat de Society of NLP

Care este diferenţa dintre NLP şi hipnoză? Dr Bandler va explica un adevăr simplu: oamenii nu trăiesc de obicei în transă sau în afara ei, ci trec permanent de la o stare de conştiinţă la alta. Acest seminar îţi permite să înveţi de la un Maestru cum să foloseşti extraordinara putere a inconştientului pentru a produce uşor schimbări durabile.
Experienţa şi experimentele acumulate de-a lungul a peste 40 de ani de NLP au fost astfel distilate încât să creeze cele mai utile, profunde şi rapide stări ce elimină sentimentele neplăcute şi creează fericire. Oricare ar fi profesia sau experienţa ta, acest curs îţi permite să-ţi concentrezi conştiinţa asemeni unei raze laser, pentru a reuşi ceea ce-ţi doreşti în viaţă.
Învaţă cum să-ţi controlezi stările de conştiinţă, indiferent cum sunt ele numite: hipnoză, meditaţie, concentrare sau alte stări de conştiinţă modificate, astfel încât să câştigi control deplin asupra creierului tău.
Explorează modul în care ne creem şi structurăm realitatea.
Dezvoltă-ţi sistematic abilităţile de inducere şi utilizare a hipnozei pentru facilitarea învăţării şi schimbării
Aplică inducţii hipnotice eficiente şi rapide.
Foloseşte instrumentele de TRANCE-formare pentru a crea uşor schimbări durabile în tine şi în ceilalţi:
• Schimbă-ţi istoria personală
• Depăşeşte-ţi problemele
• Rezolvă-ţi problemele
• Treci la acţiune
• Descoperă adevărata libertate
Dr. Richard Bandler, co-fondatorul NLP şi creatorul Design Human Engineering (DHE) şi NeuroHypnotic Repatterning (NHR), a fost şi rămâne mereu în avangarda inovatorilor din domeniul dezvoltării personale. În ultimii 30 de ani, viaţa lui Richard a fost dedicată dezvoltării de noi idei, instrumente, tehnici şi modele care să accelereze evoluţia umană la nivel personal şi social. Geniul său de trainer i-a adus un renume mondial. Mii de oameni sunt mărturia vie a capacităţii sale de a-i ajuta să-şi trăiască viaţa mai liberi şi mai fericiţi. Seminariile sale sunt nu doar pline de umor şi veselie, ci şi adevărate surse de inspiraţie şi descoperiri pentru toţi participanţii.
John LaValle este preşedintele Society of NLP şi este co-trainerul lui Richard în întreaga lume. Este trainer şi consultant de afaceri de renume mondial, cu experienţă de peste 17 ani. Chiar dacă puţin europeni au avut ocazia până acum să beneficieze de prezenţa sa, cu toţii îl consideră lider mondial în domeniul său şi confirmă faptul că seminariile sale sunt fantastice.
Împreună, Richard şi John creează o adevărată magie a seminariilor. Nu numai că înveţi de la cei mai buni, ci înveţi direct de la sursă. Programele de training susţinute de Richard şi John sunt în prezent cele mai bune din lume.

Pentru prima oară, Dr Richard Bandler şi John LaValle prezintă acest seminar în Olanda, special pentru europenii ce sunt profund interesaţi de învăţarea hipnozei de la adevăraţii săi maeştri. Dacă ţi-ai dorit demult acest lucru, acum ai ocazia să o faci mult mai uşor, venind în minunatul oraş Amsterdam.
În fiecare an, Richard prezintă doar foarte puţine seminarii, concentrându-se pe cercetările sale şi pe scrierea cărţilor de succes ce pun la dispoziţia tuturor modele de excelenţă perfect accesibile. De aceea, aceasta este cea mai bună ocazie să înveţi hipnoza ca aplicaţie a Programării NeuroLingvistice (NLP). Distruge miturile legate de hipnoză şi învaţă cât de eficient poţi face schimbările ce-ţi asigură viaţa pe care ţi-ai dorit-o totdeauna!

Este recomandat să ai o anumită experienţă în NLP pentru a putea profita din plin de acest program.

Competent Consulting este partenerul român al Matrix Essential Training Alliance (META) şi al celorlaltor institute europene membre ale Society of NLP ce organizează în comun acest seminar. Participanţii vor fi asistaţi de cei mai buni traineri NLP din Europa, pentru a profita din plin de training. Din echipă face parte şi Daniel Bichiş, singurul român invitat pentru a treia oară ca asistent al seminariilor susţinute de Dr. Bandler şi John LaValle.

Mai există doar foarte puţine locuri disponibile, de aceea contactează imediat partenerul român pe www.training-nlp.ro, pentru a evita dezamăgirile şi a-ţi asigura participarea la principalul eveniment NLP european din 2009.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă, coaching şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro