Vienna Music Film Festival Bucuresti 2008

BUCURESTI - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Intre 17 si 21 septembrie muzica vieneza va rasuna din nou in Piata Enescu la Vienna Music Film Festival.

Pentru al treilea an consecutiv, Primaria Municipiului Bucuresti organizeza prin ArCuB, impreuna cu partenerii vienezi de traditie – Primaria orasului Viena si Centrul International de Muzica si Media, Vienna Music Film Festival.

Timp de cinici zile in inima Bucurestiului – in Piata Enescu – va rasuna din nou muzica vieneza. Manifestarea aduce binecunoscutele proiectii open-air, concerte live si un ring de dans unde publicul va putea valsa alaturi de perechi de dansatori profesionisti, pe ritmurile clasice ale marilor compozitori. Ringul de dans va fi inaugurat in prima zi a evenimentului de Mihai Petre si Elwira Duda.

Aceleasi cafenele stilate si elegante vor pune la dispozitia vizitatorilor bauturi si specialitati culinare. Atmosfera vieneza va fi intregita de gradinile inflorite si de diversele standuri cu suveniruri. Copiii vor avea parte la randul lor de un loc de joaca special amenajat.

Festivalul cuprinde recitaluri Romanian Piano Trio, Gabriel Croitoru si Toma Popovici, Ad Libitum, Judith Halasz & Spirit of Vienna Ensemble, precum si un concert al renumitului ansamblu vienez Strauss Festival Orchester Wien, sub bagheta dirijorului Peter Guth.

Incepand cu orele 21.00 publicul va putea viziona inregistrarea unor celebre concerte sau opere, in distributii de exceptie: Concertul de Anul Nou de la Viena 2008, Elixirul Dragostei, Traviata, Nunta lui Figaro si altele. Doua seri de film vor fi dedicate lui Herbert von Karajan, anul acesta aniversandu-se 100 de ani de la nasterea sa.

Intrarea este libera!

Pentru prezentarea evenimentului, avem placerea de a va invita luni, 15 septembrie, ora 12, la conferinta de presa care va avea loc la sediul ArCuB, din strada Batistei, nr.14.

Despre Compress Romania

Compress Romania - Biroul de reprezentare al Primariei Orasului Viena
Serviciul de Presa si Informatii
Roxana Lapadat
Tel. 0722.57.69.54
roxana.lapadat@compresspr.ro