Partenerii PwC Europa Centrala si de Est l-au ales pe Nick Kos ca CEO. Acesta isi va incepe mandatul de la 1 iulie 2018

BUCURESTI - 12 aprilie 2018

Comunicat tip General in Afaceri

Firma de servicii profesionale PwC Europa Centrala si de Est anunta alegerea lui Nick Kós in pozitia de CEO pentru un mandat de patru ani, care va incepe de pe 1 iulie 2018.

.

.

Nick Kós este in prezent Country Managing Partner al PwC Ungaria si a exercitat diverse functii de conducere in regiunea Europei Centrale si de Est. El a fost implicat in proiecte pentru unii dintre clientii importanti ai PwC in Ungaria si ECE, printre care grupul NOKIA, MOL si Diageo.

Nick va prelua conducerea firmei de la actualul CEO, Olga Grygier-Siddons, care isi va incheia mandatul de 4 ani pe 30 iunie 2018.

Sunt onorat ca am fost ales CEO al PwC ECE. Aceasta este o perioada plina de oportunitati pentru PwC in Europa Centrala si de Est si este un privilegiu sa conduc o echipa de peste 10.000 de profesionisti, care lucreaza impreuna pentru a consolida inca si mai mult firma.

Ma voi concentra pe asigurarea calitatii serviciilor pentru clientii nostri, la standardele de excelenta ale PwC, continuand in acelasi timp sa investim in dezvoltarea oamenilor, a abilitatilor noastre si a tehnologiei utilizate, toate acestea fiind elemente cheie ale succesului nostru in viitor. Este de asemenea vital sa continuam sa ne ajutam clientii pentru a raspunde in cel mai bun mod provocarilor si oportunitatilor actualului context de piata, punandu-le la dispozitie echipe si servicii de calitate ridicata. Voi lucra cu Partenerii nostri din intreaga regiune pentru a valorifica la maximum reteaua de contacte cu clientii si a continua sa generam valoare pentru clientii nostri si alti stakeholderi”, a declarat Nick Kós.

Vreau de asemenea sa ii multumesc Olgai pentru dedicarea si angajamentul pe care le-a demonstrat in acesti patru ani. Voi continua sa construiesc pe baza experientei, a retelei de contacte si a reusitelor ei”, a adaugat Nick Kós.

A fost o adevarata onoare sa fiu CEO al PwC ECE. Sunt mandra in mod deosebit de toata munca pe care am depus-o, alaturi de clientii nostri si de alti stakeholderi, pentru a face tarile din regiunea noastra mai competitive si mai proeminente pe scena economica globala. Vreau de asemenea sa il felicit pe Nick Kós, alaturi de care voi coopera indeaproape pentru a asigura o tranzitie de succes si cat mai lina catre mandatul sau de conducere. De asemenea, vreau sa le multumesc clientilor nostri pentru felul in care colaboreaza cu noi, precum si tuturor profesionistilor din cadrul PwC ECE pentru munca lor deosebita si pentru contributia lor la construirea increderii si rezolvarea unor probleme importante, care fac cu adevarat diferenta in tarile in care PwC este prezenta in regiune”, a declarat Olga Grygier-Siddons.

Despre Nick Kós:

Nick Kós are 49 de ani si este de origine irlandeza si maghiara. In prezent este Country Managing Partner al PwC Ungaria si a lucrat in cadrul PwC timp de 27 de ani, din care 24 in Europa Centrala si de Est, si 18 ca Partener de Audit.

Inainte de aceasta alegere, el a exercitat diverse functii de conducere ca Lider de Audit pentru Regiunea de Vest din cadrul PwC ECE, Lider al Echipei de Servicii de Audit pentru Sectorul Produselor Industriale, precum si lider de audit in Rusia si Regiunea de Est. El a fost implicat in proiecte pentru unii dintre clientii importanti ai PwC in Ungaria si ECE, printre care grupul NOKIA, MOL si Diageo.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu mai mult de 236.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri.

PwC este prezenta pe piata din Europa Centrala si de Est de mai bine de 25 de ani. PwC Europa Centrala si de Est (PwC CEE) este o retea de firme, alcatuita din entitati juridice separate, in conformitate cu legile si reglementarile locale aplicabile. Lucram pentru a ajuta clientii nostri pe pietele locale sa devina mai competitivi la nivel global. Astazi, avem peste 10.000 de profesionisti, inclusiv 281 de parteneri, care lucreaza in 56 de birouri din 29 de tari din regiune.

Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

© 2018 PwC. Toate drepturile rezervate.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Despre Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro este lider in distributia si publicarea de comunicate de presa in Romania.
Distribuim in 30 de minute comunicate catre 3.010 jurnalisti si bloggeri, 12.685 de companii si 18.200 de abonati.
Esti gasit rapid pe primele pozitii in cautarile pe internet ale potentialilor clienti.
Intensifici prezenta in media si retele sociale.
Page Rank 6 pe prima pagina.