Comunicate de presa septembrie 2020

Cauta un comunicat de presa publicat de o companie in septembrie 2020:

• Un nou proiect editorial Arthur: Povestea Ickabog de J.K. Rowling

Concurs Ickabog

Comunicat de presa al Grupul Editorial Art

Editura Arthur răspunde invitației autoarei J.K. Rowling de a se alătura unui proiect internațional – Ickabog, o poveste originală pentru copii publicată gratuit sub formă de foileton online în perioada 1 septembrie – 16 ctombrie 2020.     comunicatul de presa

Alte informatii despre: concurs, harry potter, editura arthur, grupul editorial art, j.k. rowling, ickabog

• Cumpara anvelope online si inlocuieste-le pneurile de vara cu unele de iarna

Velopa

Comunicat de presa al Velopa

Inca e cald afara si ni se pare greu sa ne gandim ca in scurt timp vremea se va raci, iar pana la primii fulgi de zapada nu mai sunt decat doua sau cel mult trei luni. Avem timp sa ne echipam masina cu anvelope de iarna, insa e bine sa le achizitionam din timp, pentru a profita de reduceri, dar si pentru a stabili din timp o programare la un service auto.    comunicatul de presa

• Pantofi comozi si eleganti? Totul este posibil la Pallas!

Pallas.com.ro

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

In ziua de azi, tot mai multe femei sunt pasionate de pantofi . Parca niciodata nu au destule perechi incat sa le poata asorta diferitelor tinute pe care le abordeaza in viata de zi cu zi.    comunicatul de presa

Alte informatii despre: pantofi

Service

Comunicat de presa al Comunicatedepresa.ro

Sistemul electric al autoturismului dvs reprezinta o retea complexa care necesita echipamente de diagnoza specializate pentru o intretinere completa si de durata. Electricianul nostru poate accesa datele masinii dvs cu testere de diagnozad e ultima generatie astfel incat sa fie capabil sa identifice cauza exacta a eventualelor probleme electrice cat si rezolvarea rapida si optima.    comunicatul de presa

• Cautati piese auto de calitate la preturi competitive? Le gasiti la ComNico!

comnico.ro

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

Toti propriertarii de masini stiu cat de importante sunt acestea in activitatile pe care le desfasoara zi de zi. Fie ca au nevoie de ele pentru a se deplasa pana la locul de munca si inapoi, fie pentru a merge in vacante sau oriunde altundeva, masinile sunt privite de catre multi ca pe proprii copii. Din acest motiv, in mod constant investesc in „sanatatea” masinilor prin achizitia de piese auto necesare unei bune functionari.    comunicatul de presa

Alte informatii despre: https://comnico.ro/piese-auto

• Produse columbofile pentru porumbeii voiajori - accesibile oricui, in mediul online!

produsecolumbofile.ro

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

Din linia de distributie a produselor columbofile pentru porumbeii voiajori iese in evidenta magazinul online produsecolumbofile.ro. Nu doar ca este un reper la capitolul produse de calitate, ci ofera diversitate si solutii optime pentru ca sanatatea porumbeilor sa fie intotdeauna la cote maxime.    comunicatul de presa

Alte informatii despre: produse pentru porumbei

• Dai de carnet? De acum, vei putea primi pe loc fisa medicala pentru permis!

www.fisamedicala.info

BUCURESTI - 1 septembrie 2020

Comunicat de presa al iAgency

Urmeaza vesti bune pentru viitorii conducatori auto, dar si pentru cei care trebuie sa isi reinnoiasca permisele.     comunicatul de presa