Comunicate de presa din domeniul HoReCa

  • S-a lansat un nou serviciu pentru evenimente!

    BUCURESTI - 5 mai 2014

    Barblade events cocktail catering pune la dispozitie barmani profesionisti care vor asigura o atmosfera incendiara si un savuros meniu de bauturi. Serviciul Cocktail Catering aduce tot ceea ce este necesar pentru a putea trai o experienta totala de Cocktail Bar in toata puterea cuvantului . Cu siguranta va veti suprinde in mod placut invitatii atat vizual cat si gustativ atunci cand veti apela la “Barmanul Mobil”.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: Barman, evenimente, nunta, organizare evenimente, catering, barblade, cocktail bar, pachete de bauturi, meniu bar

  • Profesioniști, materiale și tehnologii din domeniul pardoselilor la ART FLOORS, între 7 - 9 Mai 2014

    Profesioniști, materiale și tehnologii din domeniul pardoselilor la ART FLOORS, între 7 - 9 Mai 2014

    BUCURESTI - 29 aprilie 2014

    Comunicat de presa al EXEV CONSULTING

    Asociația Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și a Montatorilor de Pardoseli), organizează în perioada 7 - 9 mai, Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli - expoziția ART FLOORS , ediția 2014.

    Concursul se va desfășura în spațiul expozițional al Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", București.
        comunicatul de presa

    Alte informatii despre: concurs, parchet, constructii, pardoseli, art floors, universitatea de arhitectura, expozitie pardoseli

  • Vacanta de 1 Mai aduce 3 evenimente la Hotel Vega in Mamaia: petrecerile Gentleman Jack, Armand de Brignac si Grey Goose

    Violet Lounge Sky Bar, Hotel Vega (Mamaia)

    Mamaia - 29 aprilie 2014

    Comunicat de presa al VEGA TURISM S.A.

    Trei petreceri fabuloase sunt asteptate cu interes in weekend-ul prelungit care da startul sezonului estival in acest an in sky-barul hotelului Vega 5* din statiunea Mamaia: THE HOUR OF GENTLEMEN - Gentleman Jack pe 1 mai, A TASTE OF GOLD - A GENUINE CHAMPAGNE SOIRÉE - Armand de Brignac pe 2 mai si TASTE BY APPOINTMENT - Grey Goose pe 3 mai.     comunicatul de presa

  • Voteaza pana pe 14 mai castigatorii Premiilor de Excelenta!

    BUCURESTI - 25 aprilie 2014

    Comunicat de presa al Evensys

    In cadrul celei de-a VIII editii a evenimentului Hotel Tourism Leisure & Investment Conference, ce se va desfasura in perioada 22 – 23 mai 2014 la JW Marriott Grand Hotel, va avea loc a IV editie a Galei Premiilor de Excelenta. Eveniment ce ofera recunoastere celor mai bune proiecte si concepte din industria hotelierea, a turismului si a ospitalitatii.
        comunicatul de presa

  • OTI Group incepe implementarea sistemului Pluriva ERP pentru cresterea si controlul companiilor din grup

    Georgian Rosu, General Manager Pluriva

    BUCURESTI - 10 aprilie 2014

    Comunicat de presa al Pluriva

    Bucuresti, 10 aprilie 2014.
    OTI Group, unul dintre cei mai importanti jucatori nationali din piata bunurilor de larg consum (Retail - FMCG) de articole Home Storage – articole de curatenie si consumabile pentru casa – a ales sa-și implementeze sistemul de gestiune Pluriva ERP pentru toate firmele din grup. Implementarea Pluriva ERP si a solutiei de Business Intelligence formata din peste 1.200 de rapoarte a inceput in luna martie a acestui an. Clientul a ales varianta de licentiere OnPremise, iar sistemul ERP va fi accesat online din cadrul companiilor grupului si din afara acestora.    comunicatul de presa

  • Delaco lansează cel mai “Suplu” caşcaval de pe piaţă

    Delaco Cascaval Suplu

    BUCURESTI - 9 aprilie 2014

    Comunicat de presa al Delaco

    La cererea fanilor, Delaco a pregătit un caşcaval cu 33% mai puţină grăsime faţă de un caşcaval traditional şi cu 41% mai puţină faţă de telemeaua clasică. Caşcaval “Suplu” are doar 15.9% grăsime şi se adresează celor care iubesc brânzeturile maturate, dar sunt ceva mai atenţi la siluetă.     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: cascaval afumat, cascaval suplu, suplu afumat, suplu clasic, delaco cascaval suplu

  • Unde petrec romanii vacanta de Paste? Descopera ofertele Last Minute ale tour operatorului Prestige Tours!

    Grabeste-te sa prinzi ofertele Prestige Tours de Paste!

    BUCURESTI - 4 aprilie 2014

    Comunicat de presa al Prestige Tours

    Prestige Tours, tour operatorul Happy Tour Group, cel mai mare grup de turism din Romania, anunta oferte Last Minute pentru vacanta de Paste! Romanii care vor sa petreaca sarbatorile peste hotare pot opta pentru un pachet complet de vacanta de la Prestige Tours pentru 5 destinatii atragatoare.    comunicatul de presa

  • NOUL showroom KA INTERNATIONALl deschis pe Bogdan Petriceicu Hasdeu, la intersectia cu Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 35

    NOUL showroom KA INTERNATIONALl deschis pe Bogdan Petriceicu Hasdeu, la intersectia cu Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 35

    BUCURESTI - 4 aprilie 2014

    Comunicat de presa al KA International Romania

    De luni am deschis NOUL showroom KA International în Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 35, la intersectia cu str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, între Villeroy & Boch si Podul Hasdeu.
    Vizitati-ne pentru NOILE Colectii de Profile decorative, Stickere, Tapet, Fototapet, Tesaturi de Draperii, Perdele, Mobilier si alte mici Decoratiuni.
    Aici intreaga organizatie KA International si-a propus sa convinga fiecare client ca avem atat vocatia, cat si pasiunea necesara amenajarilor interioare, pusa in practica cu ajutorul expertizei unor servicii de exceptie!
    KA International Romania este in curs sa devina un concept unic in designul interior, adresandu-se clientilor sofisticati, pretentiosi, care sunt in cautare de profile decorative, tapet, tesaturi si alte decoratiuni interioare, mobila si accesorii nu numai de buna calitate dar si in ton cu ultimele tendinte in designul interor.
    Profitati de Ofertele Speciale lansate cu ocazia deschiderii NOULUI Showroom KA International!!!    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: decoratiuni, perdele, draperii, mobilier, design interior, tapet, tesaturi, stickere, profile decorative, ka international, showroom ka

  • Start pentru weekendul GastroPan 2014: cel mai mare eveniment culinar al anului!

    GastroPan 2014

    Brasov - 3 aprilie 2014

    Comunicat de presa al Boro Info SRL

    Vineri îşi deschide porţile cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Timp de trei zile, în intervalul 4-6 aprilie, 120 dintre cei mai mari furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii, sosiţi din 23 de ţări, vor prezenta ultimele inovaţii din domeniu. În paralel, cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari se vor întrece în realizarea celor mai gustoase şi mai impresionante produse culinare. Care sunt principalele atracţii din program?    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: expozitie, Ciocolata, panificatie, gastronomie, culinar, horeca, bucatari

  • Mâncarea bună merită Lurpak!

    Mancarea buna merita Lurpak!

    BUCURESTI - 31 martie 2014

    Comunicat de presa al Delaco

    Creează propria magie. Lurpak a câştigat Leul de Argint la Cannes cu acest spot de excepţie    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: branza, delaco, fan branza, lurpak

  • Se apropie Weekendul GastroPan: atracţiile evenimentului culinar al anului

    GastroPan 2014

    Brasov - 31 martie 2014

    Comunicat de presa al Boro Info SRL

    Peste 20.000 de specialişti - brutari, cofetari, bucătari, antreprenori şi furnizori români şi străini - îşi dau întâlnire în perioada 4-6 aprilie 2014, la Braşov Business Park, cu ocazia ediţiei a şasea a expoziţiei GastroPan. Evenimentul vă aşteaptă cu oferte variate de produse finite, ingrediente, ustensile, echipamente, dotări pentru brutării, patiserii, cofetării şi bucătării profesionale, dar şi cu campanii de degustări, demonstraţii şi concursuri.    comunicatul de presa

  • Nanotehnologia, ajutorul în curăţenia de primăvară!

    Ploiesti - 31 martie 2014

    Comunicat de presa al METATOOLS SRL

    Metatools lansează în această primăvară o gamă nouă şi inovatoare de produse pentru curăţare bazate pe nanotehnologie (ştiinţa de a realiza obiecte lucrând la scara atomilor). Materia primă e alcătuită chiar din atomi şi, prin anumite metode, ei sunt “obligaţi” să formeze grupuri ce dau calităţi speciale materialelor.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: restaurant, hotel, scoli, spital, birouri, produse curatenie, curățare uleiuri, curățare industrială, eliminare mirosuri neplăcute, degresare, curățare fără apă

  • RMG Networks & Intrarom Host ‘The Art of the Possible’ Customer Event, March 2014

    Intrarom, RMG Networks event

    BUCURESTI - 26 martie 2014

    Comunicat de presa al Intrarom S.A.

    On March 18th, we got together with highly valued partner Intrarom to host an exclusive customer-only event in Bucharest, showcasing 'The Art of the Possible' when deploying RMG's intelligent visual communication solutions across a range of business areas.
    As intelligent visual communications continue to grow as an essential business component for many of today’s leading corporations, the event attracted Coca-Cola, Orange, Vodafone, Cosmote, UPC and Unicredit, among many other leading global brands.
        comunicatul de presa

    Alte informatii despre: Intrarom, rmg networks, xyzmo, screens, visual solutions

  • Morgan la Dud - 20 de feluri de Foie Gras in centrul Bucurestiului

    Morgan la Dud

    BUCURESTI - 26 martie 2014

    Comunicat de presa al Morgan la Dud

    Povestea restaurantului de familie este simplă. Mult suflet şi dedicaţie, maşină de epocă Morgan, dudul bătran de peste 180 de ani - a cărui energie şi istorie acoperă gradina răcoroasă vara şi plăcut încălzită iarna! Un concept de fine dining, meniu de creaţie şi degustare, născut din dorinţa proprietarilor de a se regăsi chiar şi în cele mai neînsemnate detalii.

        comunicatul de presa

    Alte informatii despre: morgan la dud

  • Cofetari premiati olimpic sustin demonstratii LIVE la GastroPan Brasov

    Cofetari premiati olimpic sustin demonstratii LIVE la GastroPan Brasov

    Brasov - 21 martie 2014

    Comunicat de presa al Boro Info SRL

    Daca doriti sa experimentati tehnica modelarii pieselor artistice din zahar si ciocolata sau secretele sculpturii in legume si fructe, a sasea editie a expozitiei GastroPan , care dupa Targu Mures si Bucuresti vine la Brasov, este locul ideal pentru dumneavoastra. Principalul eveniment autohton dedicat sectorului de panificatie, cofetarie , gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica , prezinta modul de lucru al unor specialisti premiati la cele mai prestigioase competitii si olimpiade de cofetarie si gastronomie .    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: cofetarie, cuptor, gastronomie, gastropan, paine, alimentatie publica, malaxor, dospitor, torturi, expozitie panificatie, peter becker, cake design, macarons, sculptura legume, modelare

  • Au inceput nominalizarile la Gala Premiilor de Excelenta din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference!

    BUCURESTI - 18 martie 2014

    Comunicat de presa al Evensys

    Industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii impreuna cu economia, isi revin treptat dupa provocarile resimtite in anii precedenti. Alegerea celor mai bune momente pentru investitii, optimizarea bugetului si satisfacerea preferintelor clientilor sunt elemente esentiale de care specialistii din industrie trebuie sa tina cont in 2014.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: turism, premii, hotel, gala, ospitalitate, marriott.

  • Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”

    BOIERBEQUE - Scăricică de porc, ușor afumată cu lemn de cireș, băiţuită peste noapte, stropită cu vin roșu și pregătită la grătar. Servită cu mix de salată verde și cartofi la cuptor cu ierburi aromatice, sos verde românesc și maioneză cu muștar și peltea de struguri.

    BUCURESTI - 17 martie 2014

    Comunicat de presa al La Porcu Rasfatat

    Ioan Musca este un tip pe cat de celebru pe atat de modest. La cei 41 de ani ai sai, cu o prezenta impunatoare de chef bucatar pasionat de meseria sa si o fata mereu innegurata de om pretentios si sever, John sau Johnny, cum il alinta prietenii si cunoscutii, are o carte de vizita impresionanta.
    A gatit in 2002 pentru Nicole Kidman, cu ocazia filmarilor pentru filmul Cold Mountain de la Brasov. Apoi, pe rand, pentru Gerard Depardieu si Phil Collins la Sighisoara, iar in 2008 pentru echipa nationala de cupa Davis a Frantei, fiind bucatarul personal al echipei cu ocazia meciului de la Sibiu. Tot la Sighisoara a gatit si pentru printul Charles si consulul britanic la Bucuresti.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: petrecere, eveniment, restaurant bucuresti, meniu, restaurant centru

  • Majoritatea standurilor GastroPan 2014 s-au ocupat. Cum mai puteti expune la evenimentul anului?

    Majoritatea standurilor GastroPan 2014 s-au ocupat. Cum mai puteti expune la evenimentul anului?

    Brasov - 17 martie 2014

    Comunicat de presa al Boro Info SRL

    Peste 120 de furnizori din 23 de tari vor expune, in perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan - cea mai importanta expozitie autohtona de solutii si tehnologii pentru panificatie, cofetarie , gelaterie , ciocolaterie, cafea si alimentatie publica. Desi majoritatea standurilor mari au fost ocupate, furnizorii care doresc sa participe la eveniment o mai pot face in conditii avantajoase, inchiriind un stand mai mic sau un spatiu in zona Business Point.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: cafea, cofetarie, gastronomie, demonstratii, alimentatie, gastropan, inghetata, malaxor, dospitor, painea anului, tortul anului, gelaterie, cake design, sculptura legume, cuptor paine, pasta zahar

  • RawCoco - Raw Sweets & Hot Tea

    RawCoco - Raw Sweets & Hot Tea

    BUCURESTI - 12 martie 2014

    Comunicat de presa al RawCoco

    In data de 15 Martie 2014, anuntam cu bucurie inaugurarea primei cofetarii-ceainarii raw vegane din Romania.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: rawcoco, dulciuri raw vegane, raw vegan, prajituri raw vegane, tort raw vegan

  • 13 milioane de lei pentru Achizitii Publice de carne si produse din carne

    Licitatia.ro Licitatii achizitii carne si produse din carne

    BUCURESTI - 10 martie 2014

    Comunicat de presa al Ioana srl

    Conform unui studiu facut recent de licitatia.ro , in primele 2 luni ale anului 2014 au fost anuntate 33 de licitatii de achizitii publice de carne si produse din carne de porc , vita si pui cu o valoare estimata la 13.140.000 de lei.    comunicatul de presa

    Alte informatii despre: licitatii publice, licitatia.ro, carne de porc, carne de pasare, achizitii carne, carne de vaca