Colectia White by Borealy in parteneriat cu Calin Events

BUCURESTI - 12 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu luna iulie veti putea gasi Colectia White by Borealy – bijuterii pentru mirese - la toate magazinele Calin Events, dar si in magazinul online www.cadouri-originale.ro

Colectia White by Borealy in parteneriat cu Calin Events

Miresele vor ca in ziua cea mare sa arate impecabil, iar rochia de mireasa si bijuteriile potrivite constituie elementele esentiale in imaginea perfecta a unei mirese.
Bijuteriile trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca perfect rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta. In acest fel bijuteriile vor putea fi folosite nu doar la nunta, ci si cu alte ocazii.

O rochie de mireasa Calin Events reprezinta un design unic si inovator combinand cele mai bune materiale pentru a realiza un produs cu adevarat de lux oferit clientilor la preturi accesibile. Astfel, centrul filosofiei Calin Events - Luxul Accesibil - se combina cu glamour-ul colectiei de bijuterii White by Borealy cu cristale Swarovski .

Colectia White dedicata mireselor si domnisoarelor de onoare este plina de rafinament si se individualizeaza pe piata bijuteriilor prin faptul ca sunt produse unicat sau de serie mica.

Astfel de bijuterii vor putea fi purtate si dupa nunta, devenind cu siguranta, o sursa de amintiri placute.

Colectia White by Borealy a fost creata din pasiunea pentru bijuterii si dorinţa de a aduce stralucire si glamour in viata femeilor care le poarta, modelele fiind inspirate din ultimele tendinte din high jewelry.

Brandul Borealy a avut ca idee de plecare un fenomen misterios şi spectaculos: Aurora Boreală, care uimeste prin spectacolul magnific de stralucire, pe care incercam sa il surprindem prin bijuteriile noastre.

Pietrele folosite pentru confectionarea bijuteriilor Borealy sunt Cristale autentice CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements placate cu aur sau platina de 14 k si vin insotite de certificate de autenticitate si garantie.

Secretul succesului nostru consta in relatia stabilita intre echipa Borealy si client, consultanta acordata fiecarui client, onorarea rapida a comenzilor si respectul ce il acordam fiecarui client in parte.

Puteti gasi bijuteriile Borealy in urmatoarele locatii:
1. Magazinul Calin Events - Piata Unirii, str. Bibescu Voda, nr.1
2. Magazinul Princessa (Calin Events) - Str. Lipscani nr 77, cladirea Voaleta, et.1, colt cu Bd. I.C. Bratianu

Pentru detalii sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy – www.cadouri-originale.ro - s-a infiintat in anul 2007 si din anul 2010 opereaza sub brandul Borealy alaturi de celelalte siteurile ale grupului:
www.bijuterii-originale.ro,
www.gentidelux.ro si
www.lenjeriedelux.ro
Eugen Rasoiu
Managing Partner
telefon : 0746.257.421

www.borealy.ro
www.cadouri-originale.ro
www.calinevents.com

istoicescu@cmconsulting.ro