Primul magazin de Bijuterii Borealy - Piata Dorobanti nr. 6

BUCURESTI - 30 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Aflat pana in prezent numai pe internet, magazinul Borealy Gifts de bijuterii si cadouri – www.cadouri-originale.ro - va putea fi gasit din luna iulie 2010 si in Piata Dorobanti nr. 6.

Primul magazin de Bijuterii Borealy - Piata Dorobanti nr. 6

Un cadou perfect pentru o ocazie speciala il reprezinta bijuteriile, iar designerul Iulia Rasoiu va propune noua colectie Aurora a marcii Borealy cu cristale CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements.

Colectia Aurora by Borealy a fost creata din pasiunea pentru bijuterii si dorinţa de a aduce stralucire si glamour in viata femeilor care le poarta, modelele fiind inspirate din ultimele tendinte din high jewelry.

Brandul Borealy a avut ca idee de plecare un fenomen misterios şi spectaculos: Aurora Boreală, care uimeste prin spectacolul magnific de culoare si stralucire, pe care incercam sa il surprindem prin bijuteriile noastre.

Pietrele folosite pentru confectionarea bijuteriilor Borealy sunt Cristale autentice CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements placate cu aur sau platina de 14 k si vin insotite de certificate de autenticitate si garantie.

Secretul succesului nostru consta in relatia stabilita intre echipa Borealy si client, consultanta acordata fiecarui client, onorarea rapida a comenzilor si respectul ce il acordam fiecarui client in parte.

Borealy Gifts se individualizeaza pe piata prin faptul ca bijuteriile sunt produse de serie mica sau unicate, care aduc un plus de eleganta femeilor care le poarta.

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy – www.cadouri-originale.ro - s-a infiintat in anul 2007 si din anul 2010 opereaza sub brandul Borealy alaturi de celelalte siteurile ale grupului:
www.bijuterii-originale.ro,
www.gentidelux.ro si
www.lenjeriedelux.ro

Pentru detalii sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
Eugen Rasoiu - Managing Partner
telefon : 0746.257.421
www.cadouri-originale.ro
istoicescu@cmconsulting.ro