Crearea unui magazin online, avantaje ale site-urilor e-commerce

BUCURESTI - 16 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Internet

Daca ai de gand sa te lansezi in vanzarea pe Internet atunci ai nevoie de un magazin virtual, site dedicat vanzarilor online. Crearea unui magazin online presupune multa inspiratie si o platforma usor de administrat cu functionalitati personalizate si adaptate fiecarui business.

Privit din perspectiva clientului crearea unui magazine online prezinta un mare avantaj: largirea clientelei prin lipsa ”frontierelor” si prin faptul ca un magazin online este disponibil la orice ora din zi si din noapte. In plus, costurile de promovare online sunt mult mai mici fata de cele traditionale. Pe de alta parte, mediul online este foarte concurential datorita usurintei cu care internautii au posibilitatea sa compare preturile si sa se indrepte catre oferta cea mai convenabila pentru ei.

Pentru a ramane competitivi pe piata online si pentru a face profitabil proiectul de creare magazin online trebuie sa ai in vedere cateva aspecte:

-          preturi competitive

-          o platforma usor de folosit pentru lansarea unei comenzi sau gestionarea stocului

-          oferirea de garantie produselor pe care le comercializezi

-          asigurarea livrarii si, eventual, posibilitatea urmaririi acesteia

-          asigurarea unei plati online in deplina siguranta

Etapa propriu-zisa de creare magazin online este multa mai elaborata si ii revine companiei care se ocupa de realizarea site-ului. Pentru a sti ca ai facut cea mai buna alegere in acest sens, iti recomand sa analizezi ofertele disponibile si sa nu neglizezi portofoliul referitor la creare magazine online. De asemenea, o platforma performanta si custom de magazin online completata cu un design personalizat si o administrare usoara va reusi sa atraga mai multi client si, implicit, sa creasca vanzarile.

Aceasta este premisa care a stat la baza platformei de magazine online dezvoltata de Concept24, companie cu peste 10 ani de experienta in realizare site si creare magazine online. Platforma performanta adaptata business-ului clientului, usor de administrat, cu functionalitati 100% personalizate, imbinata cu un design responsive, consultanta in e-commerce si o promovare online eficienta sunt cheia succesului unui magazin virtual.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept243/crearea-unui-magazin-online-avantaje-ale-site-urilor-e-commerce