Poze Concordia chiajna

  • Confederaţia Patronală CONCORDIA  susţine eliminarea impozitului pe construcţii speciale

    Poza: Confederaţia Patronală CONCORDIA susţine eliminarea impozitului pe construcţii speciale

  • pariuri online

    Poza: Romanii, mari amatori de pariuri online

  • Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, organizeaza in data de 20 iulie, intre orele 9:30-16:00, la hotel Concordia****, seminarul 'Finantari, credite si IMM-uri.

    Poza: Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, organizeaza in data de 20 iulie, intre orele 9:30-16:00, la hotel Concordia****, seminarul 'Finantari, credite si IMM-uri.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul concordia chiajna.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la concordia chiajna. Pozele pe tema concordia chiajna cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul concordia chiajna, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la concordia chiajna, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la concordia chiajna.