conectivity    

Comunicate de presa si evenimente pe tema conectivity

 • conectivity

  Bucuresti - 29 June 2016

  Comunicat de Intrarom S.A.

  Intracom Telecom, un furnizor de sisteme si solutii de telecomunicatii la nivel mondial, a carui subsidiara locala este INTRAROM, a anuntat semnarea unui acord cu Lintasarta, una dintre cele mai mari si importante companii de IT&C din Indonezia, pent ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: radio , intrarom , intracom telecom , enterprise , conectivity

  Vezi toate comunicatele de presa despre conectivity

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul conectivity.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la conectivity. Informatiile despre conectivity cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul conectivity, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la conectivity, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.