Conso Media Group SRL


Descrierea companiei Conso Media Group SRL

Despre Conso.ro

www.conso.ro este primul portal din Romania care a permis compararea ofertelor ACTUALIZATE ZILNIC de produse si servicii financiar-bancare. Conso este primul website specializat care a introdus DAE personalizata in functie de suma imprumutului si scadenta creditului. www.conso.ro este singurul portal din Romania care ofera zilnic, intraday, cotatiile EUR/RON si USD/RON de pe piata interbancara prin intermediul Reuters. Totodata, pe www.conso.ro pot fi urmarite zilnic cotatiile actualizate ale unitatilor fondurilor deschise de investitii, precum si activul net al acestora si numarul de investitori.

De asemenea, sunt oferite utilizatorilor stiri si comentarii despre banci, fonduri de investitii si de pensii, precum si despre produsele si serviciile financiar-bancare. In plus, pe site sunt disponibile o serie de Ghiduri care raspund la o multitudine de intrebari practice referitoare la credite, carduri, depozite si conturi de economii, fonduri deschise de investitii, fonduri de pensii, dobanda anuala efectiva, leasing, etc.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: www.conso.ro

Despre UniCredit Leasing

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., este prima societate de leasing din România, ce deţine active totale nete de 523 milioane de euro şi o cotă de piaţă de 12% (conform celor mai recente estimări ALB). Compania aparţine Grupului UniCredit, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, având o puternică reprezentare în 23 de ţări europene, prin intermediul unei reţele de 9,000 de sucursale.

Până în prezent, UniCredit Leasing a finanţat cu succes proiecte din cele mai variate domenii: vehicule (automobile şi autovehicule comerciale), construcţii, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor, transporturi, agricultură, industria alimentară şi medicală, textile şi pielărie, terenuri şi construcţii etc.

Cu o reţea naţională în extindere, care numără în prezent 16 birouri (Bacău, Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Odorheiul Secuiesc, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara şi Oradea, UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. oferă clienţilor săi finanţare prin contracte de leasing operaţional şi financiar, cu o durată medie cuprinsă între 12 şi 60 luni, în următoarele domenii:
Ø leasing de echipamente industriale;
Ø leasing de autovehicule;
Ø leasing imobiliar;
Ø leasing de tip 'sale and lease back' (vânzare cu răscumpărare prin leasing).
Ø leasing public.
Pe lângă servicii adiţionale acestor mari domenii de leasing, UniCredit Leasing Corporation pune la dispoziţia clienţilor săi şi brokerajul în asigurări, prin intermediul companiei sale afiliate, UniCredit Insurance Broker. De asemenea, ca element de noutate în domeniul auto, nou înfiinţata companie UniCredit Fleet Management oferă serviciul de gestionare a flotelor de autovehicule.

Comunicate Conso Media Group SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Conso Media Group SRL.