“Export Rally Mission to Romania” - Misiune economica din Thailanda

Locul desfasurarii: World Trade Center Bucuresti

Organizator: Ambasada Regatului Thailandei – Biroul Comercial Budapesta

“Export Rally Mission to Romania” - Misiune economica din Thailanda

Delegatia din Thailanda ce va fi prezenta in Bucuresti, este formata din peste 25 oameni de afaceri, reprezentand un numar de 10 companii ce prezinta o gama larga de produse, cum ar fi: alimentare, orez, bijuterii din argint, orhidee, articole decorative si de uz casnic, import blana iepure, articole textile, imbracaminte pentru copii, accesorii auto, etc.

Cu aceasta ocazie, avem deosebita placere de a va invita sa participati la intalnirile de afaceri ce vor avea loc in data de 10 Aprilie, intre orele 09:00 – 17:00, in Sala New York din Centrul de Conferinte World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal nr. 10, sector 1).

Inscrieri pana la data de 28 martie a.c.

Participarea companiilor romanesti este GRATUITA.

Informatii si inscrieri la:
tel/fax: 2314156; 2303818
mobil: 0722391219
email: office@consultline.ro

Simona TUDOR
Project Manager
CONSULT-LINE SRL Bucuresti
email: office@consultline.ro

Despre CONSULT LINE

Asia Center este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Ungaria concentrand sute de companii pe o suprafata de 40.000 de metrii patrati. Impozanta cladire, situata in cel de-al 15-lea district al Budapestei, va ofera de asemenea accesul la numeroase servicii logistice, bancare si de transport.

Participare: Intrare libera