Floral Events Ploiesti | Aranjamente florare pentru evenimente

Ploiesti - 18 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Dacă îți plac florile, știi deja cum îți poți ridica starea de spirit, crea o atmosferă și transmite un mesaj nerostit. Oricare ar fi ocazia ta, indiferent dacă dorești să trimiți unei persoane dragi ceva special sau să sărbătorești un eveniment memorabil sau doar să oferi casei tale sau biroului tău această atingere unică, nu există un mod mai ușor sau mai eficient de a face asta decât cu flori.

Era la inceputul verii lui 2018 si aveam de pregatit un ornament floral, pentru cununia Adelei, cea mai buna prietena a mea. Am fi vrut mult mai mult (asa cum vedeam si admiram in filmele americane: flori peste tot, ghirlande, baloane, multa lumina si culoare), dar bugetul nu ne era suficient, asa ca am improvizat.
Cateva flori ornamentale, un cosulet de paie, o panglica rosie, lumanari......Evenimentul a fost un succes. Cateva persoane ne-au admirat ornamentele, insa am crezut ca sunt doar gesturi de curtoazie. Le-am multumit, ne-am simtit bine, insa nu credeam deloc, cum acest mic lucru urma sa ne schimbe in totalitate povestea.

Dupa Eveniment, Adela a inceput sa primeasca telefoane si era intrebata de echipa care s-a ocupat de ornamente. Maguliti de atatea laude si intrebari, ne-am intalnit: cei 3 care am participat la amenajare: Alin, Alexandra si Adela.
La inceput am fost un mic bulgaras de zapada. Am inceput sa ajutam prietenii, cunostintele, prietenii prietenilor, cunostintele cunostintelor.....am mers din recomandare in recomandare.
Am ales sa lansam si acest website, in speranta ca ceea ce realizam noi, sa poata fi admirat si sa inspire cat mai multe persoane sau cupluri.

Floral Events Ploiesti

Ne bucuram ca esti aici si speram sa impartasesti o experienta minunata, alaturi de creatile noastre handmade!

Alexandra

Primele impresii și ultimele modificări fac toată diferența la evenimentul tău, în casa ta sau în biroul tău, un aranjament floral te poate ajuta să setezi starea de spirit și tonul potrivit al evenimentului tău.
Planificarea unui eveniment special este o sarcină cu mai multe task-uri, astfel, dacă căutați o firmă specializată în aranjamente și decoruri florale care să creeze ceva special pentru evenimentul dvs si nu numai, Floral Events vă vine în sprijin creând Buchete Flori si lumanari, aranjamente si decoruri florale personalizate pentru evenimente corporative, spectacole comerciale, aniversări, sărbători, evenimente de prezentare , strângeri de fonduri, memoriale, nunți, botezuri, etc.
Floral-Events oferă modalități unice de a realiza un factor WOW, din momentul în care oaspetii intră în spațiul amenajat.
Serviciile pe care le oferim clienților noștri constau în:
- aranjamente florale personalizate – frumusețea florilor evocă emoție și simbolizează frumusețea vieții și a iubirii în orice zi specială. Efectul lor extraordinar în transformarea unui spațiu și crearea unei experiențe unice, va lăsa impresii de durată.
- decoruri florale – cele mai impresionante decoruri de evenimente se remarcă nu doar prin aranjamentul mesei, ci și a spațiului de desfășurare în sine. Completăm aspectul spațiului cu decoruri din flori care să se potrivească așteptărilor și evenimentului respectiv.
Echipa Floral – Events urmărește să înțeleagă stilul și preferințele fiecărui client și să-și transmită viziunea în aranjamente și decoruri florare artistice pentru a crea o poveste în care fiecare invitat să se regăsească.
Vă putem sfătui cu privire la alegerea potrivită de flori și stiluri și vom crea produsul care să reflecte importanța evenimentului dvs.
Vă rugăm să ne sunați la .... sau să ne trimiteți un e-mail la sau să completați formularul nostru de contact de pe site-ul ... pentru a discuta despre florile pentru următorul dvs eveniment.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/floral-events-ploiesti-aranjamente-florare-pentru-evenimente