Week-end Gaudeamus

BUCURESTI - 15 martie 2006

Comunicat tip General in Turism

Continental Hotels a creat o oferta pentru boboci, studenti si absolventi: Week-end Gaudeamus

Week-end Gaudeamus


Veniti la Hotel Continental Timisu de Sus-Gaiser sau la Motel Continental Portile de Fier si petreceti cu noi prima excursie de student, momentele de relaxare de dupa sesiune sau chiar week-endul de absolvire!

Beneficiati de tarife exceptionale si de un cadru natural pitoresc, potrivit pentru o petrecere deosebita, cum este cea studenteasca: munte, padure, ping-pong, foc de tabara la Gaiser si Dunare, plaja, tenis, aventuri pescaresti la Portile de Fier.

Va asteptam la:

Hotel Continental Gaiser

Pret: 234 RON/pers - pachetul cuprinde: cazare in camera dubla 2 nopti (sosire vineri, plecare duminica), 2 mic-dejunuri (sambata si duminica), 1 cina (vineri), 1 dejun (sambata), 1 cina festiva cu foc de tabara (sambata)

si

Motel Continental Portile de Fier


Pret: 280 RON/pers - pachetul cuprinde: cazare in camera dubla 2 nopti (sosire vineri, plecare duminica), 2 mic-dejunuri (sambata si duminica), 1 cina (vineri), 1 dejun (sambata), 1 cina festiva pescareasca (sambata)



Despre Continental Hotels

Speram sa considerati interesanta oferta noastra si sa ne contactati la sales@continentalhotels.ro pentru detalii si rezervari.
Speram sa considerati interesanta oferta noastra si sa ne contactati la sales@continentalhotels.ro pentru detalii si rezervari.
sales@continentalhotels.ro