Comunicate Contrapunct

Contrapunct

Compania Contrapunct a emis 15 comunicate de presa

 • CONTRAPUNCT e la BALONIADA!

  BUCURESTI - 24 februarie 2006

  Sambata 25 februarie, incepand cu ora 12.00, CONTRAPUNCT si invitatii sai vor sustine un spectacol dinamic de muzica si dans in cadrul BALONIADEI ce se desfasoara la City Mall.    comunicatul de presa

 • MC pentru departamentele de HR si PR

  BUCURESTI - 2 decembrie 2005

  Dragi HR-isti si PR-isti, nu este inca ultima 100 de metri dar vine sigur!    comunicatul de presa

 • Trofeul merge la Onesti!

  BUCURESTI - 3 noiembrie 2005

  Prima editie a Festivalului concurs de muzica pentru copii CONTRAPUNCT si-a ales castigatorii. Evenimentul a fost "gustat" de cei 1.500 de spectatori prezenti la concurs si la spectacolul de gala.
  Duminica, 6 noiembrie, la ora 14:00, emisiunea "Atentie se canta" realizata de Horia Moculescu pe TVR 2 va avea ca invitata castigatoarea trofeului si alti premianti.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 28 octombrie 2005

  Festivalul de muzica pentru copii CONTRAPUNCT isi alege laureatii.
  Spectacolul de gala are loc maine 29 octombrie incepand cu ora 19.00 si va include pe langa interpretarile celor 10 concurenti laureati si multe alte momente (dans in formatie, laser show) ce vor contribui la productia unui show adevarat dedicat atat copiilor, cat si parintilor si bunicilor.
  Intrarea este libera!
  Cei care vor sa asiste si la trecerea concurentilor prin "furcile caudine" ale probelor de concurs, sunt invitati sa participe si la concurs, care se desfasora maine dimineata, incepand de la ora 11.
  Locatia ambelor evenimente: Palatul National al Copiilor, Sala Mare.    comunicatul de presa

 • Rezultatele preselectiei!

  BUCURESTI - 11 octombrie 2005

  Sambata 8 octombrie s-a desfasurat preselectia pentru CONTRAPUNCT.    comunicatul de presa

 • E maine!

  BUCURESTI - 7 octombrie 2005

  Sambata 8 octombrie, incepand cu ora 10:30, are loc la sala mica a Palatului National al Copiilor preselectia copiilor ce vor participa la Festivalul Contrapunct, concurs de interpretare muzicala pentru copii.
  Festivalul se va desfasura in 29 octombrie la Palatul National al Copiilor fiind organizat de Contrapunct (www.contrapunct.ro) si Asociatia "Copii pentru Copii".
      comunicatul de presa