EDU&FUN EXPO - singurul targ-eveniment din Romania dedicat copiilor, adolescentilor si parintilor

BUCURESTI - 23 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In perioada 5-8 noiembrie 2009 are loc la Palatul National al Copiilor cel mai original si atractiv targ din Romania, dedicat copiilor, adolescentilor si parintilor. Tragul are loc in aceeasi perioada cu festivalul Contrapunct Talent Fest aflat la a cincea editie.

Ce face copilul meu dupa scoala? Unde ii serbez ziua de nastere? Canta toata ziua. La ce club il inscriu? E prea gras. La ce sport il dau? Cum il fac sa citeasca? Cum fac sa joace intr-o reclama? Unde il trimit in vacanta? De unde iau un costum de carnaval?

EDU & FUN EXPO are raspunsuri pentru aceste intrebari si pentru multe altele aducand solutii oferite de profesionisti. Intre 5 si 8 noiembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, in aceeasi perioada cu Festivalul Contrapunct Talent Fest, se va desfasura targul EDU&FUN EXPO.

Participanti: cluburi de dans, muzica, actorie, spatii de joaca pentru copii, firme organizatoare de evenimente pentru copii, scoli si gradinite, programe de educatie alternativa, agentii de impresariere, cluburi sportive, trupe de teatru, animatie, restaurante, hoteluri, Pub-uri care au amenajate spatii speciale pt. copii, agentii de turism (organizatori tabere), firme producatoare si importatoare de produse de entertainment, firme producatoare si importatoare de produse sportive, accesorii party, baloane, vesela personalizata, accesorii spectacole.

Targul va avea loc in aceeasi perioada si in aceeasi locatie cu Festivalul Contrapunct Talent Fest, aflat la cea de a 5-a editie. Festivalul va gazdui peste 3000 de participanti, concurenti, spectatori si invitati speciali.

Programul targului (10. 00 – 21. 00 zilnic) va oferi vizitatorilor momente de mare atractie:
-FESTIVALUL CONTRAPUNCT TALENT FEST
-EDU&FUN SHOW - PROGRAM ARTISTIC PE SCENA E&F EXPO
-MOMENTELE SPONSORILOR PE SCENA E&F EXPO
-SEMINARII CU TEMATICA DIVERSA
-CONCURSURI CU PREMII
-TOMBOLA E&F EXPO
-CAMPANII PENTRU COPII
-INVITATI SURPRIZA, SESIUNE DE AUTOGRAFE
-MASCOTE
-CONFERINTA DE PRESA


Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator profesionist de evenimente pentru copii. Printre evenimentele organizate se pot enumara: Festivalul Contrapunct, concurs national de muzica pentru copii, Festivalul Inghetatei, Baloniada, Jetix Kids Awards, Anul Nou Chinezesc, Festivalul Inghetatei si Ciocolatei s.a.
Contacte EDU&FUN EXPO:
www.edufun.ro
contact@edufun.ro
camelia@contrapunct.ro
Camelia AGACHI 0751102087
Mihaela KORKMAZ 0751102089
Tel/Fax 021.320.10.43
office@contrapunct.ro