Festivalul CONTRAPUNCT isi alege concurentii

BUCURESTI - 25 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata 23 septembrie a avut loc in Bucuresti, la City Mall, preselectia copiilor ce vor participa la a doua editie a Festivalului national de interpretare CONTRAPUNCT.
Festivalul va avea loc in 21 octombrie, la Palatul National al Copiilor. Evenimentului este prezentat de Allianz Tiriac si reflectat de TVR1.

Sambata 23 septembrie, incepand cu ora 10.00, a avut loc la Bucuresti preselectia nationala pentru cea de-a doua editie a Festivalului de interpretare muzicala pentru copii CONTRAPUNCT. City Mall a fost gazda acestui eveniment care a reunit copii interpreti cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani din toata tara.
Rezultatele preselectiei se vor afisa pana la data de 27 septembrie 2006 pe site-urile www.contrapunct.ro si www.afterschool.ro
Festivalul va avea loc in 21 octombrie, la sala mare a Palatului National al Copiilor. Concursul va contine si probe inedite de dans si recunoastere muzicala, elemente care au impus Festivalul Contrapunct in peisajul show-urilor cu copii pentru copii.

Evenimentului este prezentat de Allianz-Tiriac Asigurari si reflectat de TVR1.

Parteneri: City Mall, Belballon, Editura CD Press, Laser Shows

Parteneri media: Minimax TV, Itsy Bitsy FM, Cotidianul, Magic FM, Revista Doxi si Copilul.ro

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator recunoscut de evenimente cu copii pentru copii, avand experienta organizarii unor evenimente de diferite dimensiuni, atat ca amploare a numarului de participanti, cat si ca durata.

Brenda Petre
Director artistic
brenda@contrapunct.ro
0744525780
office@contrapunct.ro