Trofeul Contrapunct 2007 a zburat la “Peter Pan”

BUCURESTI - 14 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Festivalul national de muzica pentru copii Contrapunct aflat la ce-a de-a treia editie si-a desemnat duminica castigatorii.

Trofeul Contrapunct 2007 a zburat la “Peter Pan”

Teodora Sima, alias “Peter Pan” din trupa “New Star Music”, trupă ce a reprezentat România la Eurovision anul trecut, a câştigat trofeul celei de-a III-a ediţii a Festivalului Contrapunct. Ea a interpretat în concurs piesa “Cabaret” din repertoriul internaţional.

La cei 14 ani ai ei, Teodora a câştigat multe premii şi trofee cu care se poate lăuda, dar, aşa cum spune tatăl ei, anul 2007 a fost anul ei. Ea s-a pregătit pentru scenă de la 7 ani la Clubul Copiilor din Sectorul 5, cu profesorul Mihai Şirlincan.

Pe 11 noiembrie, spectacolul de gală al Festivalului Contrapunct a adus pe scenă staruri mari şi mici, s-au desemnat câştigătorii celor trei categorii de vârstă din concurs. Andrada Dode, Ion Moise Bădulescu şi Andreea Ion au fost desemnaţi cei mai buni la categoria lor de vârstă. Ei au fost urmaţi de Gabriela Amzaru, Ana Maria Bucşa şi Andreea Cernica care au obţinut premiile II. Premiul III a fost acordat Adinei Răducan, lui Andrei Loica şi Dianei Mitra, fiecare la categoria lui de vârstă.

Juriul care a punctat nu doar interpretarea ci şi prezenţa scenică a fost format din profesionişti: Horia Moculescu, Catrinel Dumitrescu, Virgil Popescu, Bogdan Dragomir, Valeria Ionescu, Adriana Codreanu şi Brenda Petre.
A existat şi un juriu al copiilor care a acordat propriul trofeu tot Teodorei Sima, ceea ce demonstreaza inca o data ca si copii pot evalua corect, dupa criterii profesioniste. Juriul copiilor de la Festivalul Contrapunct a fost format din mici “vedete” cu experienta in muzica.

Inedită nu a fost doar intrepretarea câştigătorilor şi a invitaţilor speciali din gală ci şi participarea pe scenă a părinţilor ca interpreţi şi dansatori, alături de copiii lor. Deşi nu s-au descurcat la fel de bine ca cei mici, curajul lor în faţa camerelor de vederi, a reflectoarelor şi a unui public pretenţios, a fost răsplătit cu aplauze.

Organizatorii, Asociatia Copii pentru Copii si Contrapunct promit pentru anul viitor o ediţie a Festivalului Contrapunct care să promoveze în continuare interpretare live şi muzică de bună calitate.

Sustinatorii evenimentului de anul acesta au fost: Bratz de la Noriel, Dacia, Catena, CD Press, Eurodoc, Laser shows, Belballon, Ivona Ambient, Rubin King, Izvorul Minunilor, Wind 94, Imedia Advertising.

Partenerii media care au promovat muzica de buna calitate pentru copii: TVR2, Minimax TV, Radio Bucuresti, Itsy Bitsy FM, Romania Libera, Sapte Seri si Copilul.ro

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator profesionist de evenimente pentru copii. Printre evenimentele organizate se pot enumara: Festivalul Contrapunct, concurs national de muzica pentru copii, Festivalul Inghetatei, Baloniada, Jetix Kids Awards, Anul Nou Chinezesc, Festivalul Inghetatei si Ciocolatei s.a.
Ana Preda
ana.preda@contrapunct.ro
office@contrapunct.ro