Vine BALONIADA!

BUCURESTI - 10 martie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata 11 martie, incepand cu ora 12.00, are loc al doilea eveniment din seria BALONIADELOR. CONTRAPUNCT si invitatii sai vor sustine un spectacol dinamic de muzica si dans in paralel cu ineditul concurs de baloane.

Vine BALONIADA!

Asociatia “Copii pentru Copii”, Clubul de muzica si dans pentru copii CONTRAPUNCT si CITY MALL organizeaza sambata, 11 martie, incepand cu ora 12.00, al doilea eveniment pentru copii din seria BALONIADA.
Show-ul se va imbina cu ineditul concurs de baloane intr-un mod dinamic si antrenant.
Gazdele acestui eveniment special dedicat atat copiilor cat si parintilor vor fi binescutul ACHI si haiosul CICERONE, mesterul baloanelor.

Concursul este o provocare adresata copiilor spre deprinderea tehnicilor de modelaj si constructie cu baloane. Evenimetul va contribui la dezvoltarea spiritului de echipa al concurentilor care, in finalul seriei de evenimente, se vor intrece, pe echipe, intr-o competitie de constructii uriase din baloane.

Participantii prezenti la eveniment vor fi antrenati si in show-ul CONTRAPUNCT, un dinamic spectacol de muzica si dans cu copii.

Numeroasele concursuri vor aduce premii surpriza, atat pentru copiii ce participa la concursul de baloane, cat si pentru ceilalti participanti.

Partenerii evenimentului sunt: Velpitar si BDO Business Center.
Parteneri media: Minimax TV, Itsy Bitsy FM, Doxi, Bursa, Daily News, Reporter Economic, Sapte Seri, www.desprecopii.com,www.contrapunct.ro

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator recunoscut de evenimente cu copii pentru copii care poseda un portofoliu important de clienti, avand experienta organizarii unor evenimente de diferite dimensiuni, atat ca amploare a numarului de participanti, cat si ca durata.


Bogdan Petre
Director executiv
Contrapunct
0722662019
office@contrapunct.ro