O iarna fara griji cu Card Privilege

BUCURESTI - 18 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Posesorii de Card Privilege de la CoolBuy Club pot beneficia de asistenta auto gratuita, de orice interventie service si discounturi importante la achizitia unei masini marca Audi

Bucuresti, 18 decembrie, 2012 – Din iarna aceasta, CoolBuy Club impreuna cu Autonom, cea mai mare firma de inchirieri auto din Romania cu un parc de peste 1.000 de masini si 35 de filiale locale, ofera membrilor CoolBuy Club asistenta auto oriunde in tara, iar alaturi de Midocar servicii pentru orice tip de interventie auto in Bucuresti si pe o raza de 25 de km in jurul Capitalei.

Iarna este un anotimp dificil pentru conducatorii auto. In acest moment, sunt 13 drumuri nationale inchise si iarna abia a inceput. Cum ar fi ca, atunci cand ai probleme cu masina in tara, sa fie

suficient sa dai un singur telefon si o platforma sa vina pentru a-ti duce autoturismul oriunde in limita a 200 de km? Nu numai atat, la schimb primesti un autoturism din aceeasi clasa pentru perioada in care cel personal va sta in service. Sunt doar o parte din serviciile de asistenta auto, pe care CoolBuy Club le ofera membrilor sai.

“Serviciul de asistenta auto pe care il asiguram prin intermendiul partenerului nostru Autonom are o valoare adaugata foarte mare pentru membrii CoolBuy Club si totodata ne diferentiaza pe piata in care activam, fiind un serviciu unic”, spune Andrei Duica, partener in cadrul CoolBuy Club.

Tot pe zona auto, unde Andrei Duica are o experienta de sapte ani  ca director de marketing si vanzari in cadrul celui mai mare jucator al pietei locale, Porsche InterAuto, CoolBuy Club are un parteneriat special si cu Midocar. Acesta presupune servicii de asistenta auto pe zona Bucuresti si pe o raza de 25 de km in jurul Capitalei. De exemplu, daca un membru CoolBuy Club doreste sa-si faca revizia la masina sau are nevoie de o interventie auto, va da doar un telefon, iar cineva din partea Midocar va veni sa ia masina pentru a o duce in service. Mai mult, autoturismul dvs. va intra cu prioritate in unitatile de service ale Midocar, in maxim trei ore de la preluare. Detalii pe http://www.coolbuyclub.ro/brand/midocar.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Card Privilege, vizitati www.coolbuyclub.ro/card-privilege

Despre CoolBuyClub si fondatori:

Lansat in noiembrie anul acesta, CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de parteneri. CoolBuy Club este un proiect al COOLBUY, companie infiintata in 2010 de un grup de entuziasti in marketing, online si software.

Cardul Privilege de la CoolBuy Club este, din decembrie, cardul celor privilegiati si va avea doua variante: Card Privilege - vor fi disponibile 50.000 de carduri , care se adreseaza in primul rand “middle managementului” din companii si Limited Edition - o editie cu doar 5.000 de carduri, dedicata in special “top managerilor” si antreprenorilor de succes.

Printre brandurile de notorietate din reteaua de parteneri ai CoolBuy Club se numara Audi, Midocar, Vila23-Snagov, Wu Xing, Muzeul Antipa, Gloria Jeans, Flanco, Chicco, Muzeul National Peles, Hotel Intercontinental,  Sofa Restaurant & Bistro, Fratelli, Trattoria Verdi,  Grand Hotel Continental, Domo si multe alte restaurante, hoteluri si magazine.  Lista tuturor partenerilor si a privilegiilor o puteti gasi pe www.CoolBuyClub.ro.

Laura Irina, managing partner, are experienta de peste zece ani in IT, in cadrul unor companii precum Softwin, Bitdefender si Oracle.

Absolvent de ASE, Andrei Duica, partener si director de vanzari, are peste noua ani experienta in vanzari si marketing, ultima pozitie ocupata fiind de Director Vanzari Audi la Porsche Inter Auto Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coolbuy/o-iarna-fara-griji-cu-card-privilege