Un revelion PRIVILEGIAT la nr. 23

BUCURESTI - 12 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Posesorii de Card Privilege al CoolBuy Club pot petrece un Revelion de lux la Vila 23-Snagov, gratie unui parteneriat pe care CoolBuy Club l-a incheiat recent cu celebra locatie.

Bucuresti, 12 decembrie, 2012 - Membrii privilegiati ai CoolBuy Club pot achizitiona pachetul de una sau doua nopti pentru un Revelion de lux, gratie unui parteneriat privilegiat pe care CoolBuy Club il are cu Vila 23-Snagov.

Considerat un simbol al luxului si al exclusivismului chiar si inainte de 1989, celebra Vila 23-Snagov reintra, din decembrie, in circuitul public. Momentul nu a fost ales intâmplator. De Revelion, Vila 23 va oferi o experienta deosebita celor care aleg sa si-l petreaca aici, cu atât mai mult cu cât isi va intâmpina oaspetii de seama cu o noua infatisare.  Si tot iarna aceasta, doi tineri antreprenori locali au inaugurat CoolBuy Club, un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de peste 100 de parteneri printre care se numara Vila 23-Snagov, Flanco, Audi, Midocar, Gloria Jeans, Hotel Intercontinental si alte zeci de restaurante, magazine si hoteluri din intreaga tara.

Situat chiar pe malul lacului Snagov, complexul hotelier Vila 23 include un restaurant de sticla cu o capacitate de 200 de locuri, trei sali pentru conferinte si  150 de camere spatioase , oferind oaspetilor o panorama deosebita si servicii personalizate de patru stele. Pentru a va putea simti cu adevarat privilegiati. ”Parteneriatul cu CoolBuy Club pentru aceste pachete special create pentru Revelion a venit in mod natural, dat fiind ca ne adresam in mare parte aceluiasi segment de clienti”, spune Marius Tatar din cadrul Vila 23-Snagov.

Despre CoolBuyClub si fondatori:

Lansat in noiembrie anul acesta, CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de parteneri. CoolBuy Club este un proiect al COOLBUY, companie infiintata in 2010 de un grup de entuziasti in marketing, online si software.

Cardul Privilege de la CoolBuy Club este, din decembrie, cardul celor privilegiati si va avea doua variante: Card Privilege - vor fi disponibile 50.000 de carduri, care se adreseaza in primul rând “middle managementului” din companii si Limited Edition - o editie cu doar 5.000 de carduri, dedicata in special “top managerilor” si antreprenorilor de succes.

Printre brandurile de notorietate din reteaua de parteneri ai CoolBuy Club se numara Audi, Midocar, Vila23-Snagov, Wu Xing, Muzeul Antipa, Gloria Jeans, Flanco, Chicco, Muzeul National Peles, Hotel Intercontinental,  Sofa Restaurant & Bistro, Trattoria Verdi,  Grand Hotel Continental, Domo si multe alte restaurante, hoteluri si magazine.  Lista tuturor partenerilor si a privilegiilor o puteti gasi pe www.CoolBuyClub.ro.

Laura Irina, managing partner, are experienta de peste zece ani in IT, in cadrul unor companii precum Softwin, Bitdefender si Oracle.

Absolvent de ASE, Andrei Duica, partener si director de vânzari, are peste noua ani experienta in vânzari si marketing, ultima pozitie ocupata fiind de Director Vânzari Audi la Porsche Inter Auto România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coolbuy/un-revelion-privilegiat-la-nr-23