Agra Palace deschide un nou restaurant indian in centrul Bucurestiului

BUCURESTI - 3 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Agra Palace , unul dintre cele mai apreciate si renumite restaurante cu specific indian din Bucuresti, a deschis un nou restaurant in centrul capitalei pentru a fi mai aproape de iubitorii de mancare indiana .

Agra Palace deschide un nou restaurant indian in centrul Bucurestiului

Astfel, incepand de astazi, Agra Palace va asteapta si in zona Piata Unirii, pe Strada Mantuleasa, nr. 6, in acelasi decor in stil ambiental si cu aceleasi preparate indiene delicioase.

La fel ca in restaurantul nostru din Sos. Pipera, si in noua locatie veti regasi savoarea culturii indiene milenare transformata in opere de arta gastronomica.

Bucatarul sef Arun Kumar, cu 15 ani experienta in domeniu, va asteapta sa gateasca cele mai delicioase preparate indiene. Bun venit cunoscatorilor, iubitori de arome subtile si atmosfera sofisticata!

Bun venit gurmanzilor, cautatori ai celor o mie de condimente din tara celor o mie de zei, caci ei vor gasi aici un gust care a umplut lumea! Bun venit iubitorilor de retete pe baza de carne, caci ei vor gusta deliciile cuptorului de argila tandoori si se vor infrupta din cele mai autentice retete aduse de invaziile mogule in India cu sute de ani in urma!

Bun venit celor sobri si vegetarienilor, caci ei vor afla secretele stilului shakahari al bucatariei hinduse si vor fi incantati de gustul paradisiac al Indiei oceanice!

Mai mult, Agra Palace este locul ideal pentru evenimentul vostru, indiferent ca este o petrecere in familie, reuniune sau petrecere a companiei. Chiar in centrul Bucurestiului, cu o capacitate de 70-80 de persoane, Agra Palace este o locatie moderna, ce va surprinde prin designul interior, facilitati si calitatea serviciilor oferite.

Va asteptam!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/copimaj-srl/agra-palace-deschide-un-nou-restaurant-indian-in-centrul-bucurestiului