Îmbrățișează frumusețea fotbalului cu Montegrappa

BUCURESTI - 8 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Fotbalul este un sport cu tradiție, care aduce mereu pe teren pasiunea și dăruirea unor oameni cu spirit tânăr. Montegrappa celebrează acest „Sport Frumos” prin crearea unui stilou, în ediție limitată, care evidențiază, în fiecare element al său, esența UEFA Champions League.

Îmbrățișează frumusețea fotbalului cu Montegrappa

Această ediție celebrează 60 de ani de la primul campionat UEFA Champions League, din anul 1955. Stilul este disponibil în două variante rafinate: din argint veritabil sau aur de 18 karate. Rafinamentul fiecărei litere scrise de mână cu acest stilou așterne amintirea începuturilor acestui campionat care celebrează experiența și importanța unui sport cu istorie, care a adus lumii sportivi extraordinari.

Stiloul este un instrument cu o alură masculină, care își va găsi mândru locul în buzunarul oricărui suporter înfocat al acestui sport popular. Acesta este construit în întregime din argint veritabil sau aur galben de 18 karate, fiind marcat cu rășină albastră, pentru a evidenția emblema UEFA Champions League.

Penița este încrustată cu mânerul cupei , trofeul fiind evidențiat la capătul stiloului, terminându-se glorios cu inscripția UEFA Champions League, pe capac, placat pe dinăuntru cu aur, la fel ca trofeul în sine.

Capătul instrumentului de scris  este mai lung  decât obișnuit, fiind înfrumusețat cu o linie dublă de rășină albastră, pentru a reprezenta șosetele sportivilor. Atât capacul, cât și capătul stiloului sunt gravate cu simbolurile care marchează evoluția fiecărui sportiv, de-a lungul celor 60 de ani ai existenței acestei competiții glorioase.

Acest superb stilou, care aduce cu el 

istoria glorioasă a fotbalului european, se poate găsi pe site-ul www. kalamos .ro. 

Despre Cora Trade Center

Kalamos.ro este magazinul care face diferența atunci când vorbim de lucrurile de calitate, lucrurile pe care le preferăm și decizia noastră atunci când ne dorim lux și rafinament într-un instrument de scris sau într-un accesoriu de birou. Fiecare detaliu fin al produselor disponibile pe kalamos.ro are în spate istorie, migală și iubire pentru lucrurile făcute perfect.