A doua Conferinta din cadrul Programului Internship 2010

BUCURESTI - 26 mai 2010

Comunicat tip General in Social

Pe 27 mai, cu incepere de la ora 18:00, la Sala Senatului din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (cladirea Rectoratului) va avea loc a doua conferinta din cadrul Programului National Internship 2010, eveniment aflat la cea de a-III-a editie.

A doua Conferinta din cadrul Programului Internship 2010

La Conferinta din Universitatea Politehnica vor fi prezenti: Marius Ghenea (antreprenor), prof univ dr Ecaterina Andronescu (rector al Universitatii Politehnice) , Andreea Lupan (HR Manager Actavis), Simina Burdeanu (manager in cadrul GDF Suez).

Conferintele Internship 2010 fac parte din cadrul evenimentului national Internship 2010, cel mai mare targ de internship si trainee din Romania. Prin intermediul acestor conferinte, tinerii vor avea posibilitatea sa cunoasca antreprenori de succes, manageri de companii multinationale, vedete TV si personalitati academice cu notorietate, care le vor vorbi despre start-ul lor profesional si utilitatea unui internship si a unui mentor pentru un inceput reusit de cariera.

Evenimentul va fi deschis tinerilor pe tot parcursul anului, pe site-ul www.studentcv.ro. Aici companiile participante isi vor publica ofertele de internship si trainee, dar si de angajare pentru tinerii fara experienta. Site-ul reprezinta o platforma de interactiune directa a angajatorilor cu candidatii de la nivel national, studenti si proaspat absolventi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/core-target-media/a-doua-conferinta-din-cadrul-programului-internship-2010