Imaginea Romaniei - o perspectiva a studentilor europeni

Locul desfasurarii: Universitatea Bucuresti, Sala Senatului

Organizator: Grupul de Initiativa pentru Promovarea Imaginii Romaniei

Grupul de Initiativa pentru Promovarea Imaginii Romaniei (GIPIR) si Universitatea din Bucuresti organizeaza in ziua de 12 decembrie a.c., intre orele 11.00-14.00 la Rectoratul Universitatii din Bucuresti, sala senatului dezbaterea cu tema: “Imaginea Romaniei - o perspectiva a studentilor europeni”.

Subiectele supuse discutiilor se vor centra in jurul avantajelor mobilitatii studentesti, a perceptiei studentilor veniti din alte tari europene asupra Romaniei si a solutiilor de îmbunatatire a imaginii de tara a Romaniei.

Vor participa membrii ai conducerii Universitatii din Bucuresti, profesori, lideri ai asociatiilor studentesti din Romania si din alte tari europene, studenti ERASMUS, alti studenti interesati de tema pusa in discutie. Aceasta dezbatere este a doua din seria manifestarilor „Tinerii si Imaginea Romaniei” initiate in cursul acestui an de organizatiile membre GIPIR.
Scopul proiectului, care se inscrie in seria de manifestari dedicate imaginii Romaniei si brand-ului de tara, este de a contura identitatea nationala a romanilor in contextul integrarii in Uniunea Europeana si de a promova simbolurile nationale astfel încat sa poata fi comunicat un mesaj pozitiv despre tara si despre spiritul romanesc pe toate canalele disponibile.Bogdan Gavrila

Participare: Intrare libera