Studentii Universitatii Bucuresti lanseaza „Orizonturi Culturale Arabe”

Locul desfasurarii: Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Cabinetul de Arabă, parter, Strada Pitar Moş nr. 7-13, Sector 2

Organizator: Centrul de Resurse pentru Societatea Civila

Studenţii Secţiei de Limba Arabă a Universităţii din Bucureşti lanseaza proiectul „Orizonturi Culturale Arabe” găzduit de www.e-scoala.ro, Sâmbătă, 31 Mai 2008 intre 11:00-12:00, in cadrul Facultatii de Limbi şi Literaturi Străine.

In premiera pentru Romania, un site educational va lansa o sectiune dedicata limbii si culturii Arabe si va sustine o campanie de promovare a acesteia in randul studentilor si tinerilor interesati de lumea araba.

„Lipsa de informare a dat nastere multor controverse de–a lungul timpului, e nevoie ca subiectul tratat sã fie privit si analizat din toate punctele de vedere, înainte de a ne avânta la vreo opinie categoricã. În paginile site-ului vom dezbate diferite teme (culturã, geografie) specifice lumii arabe, în speranta cã o mai bunã informare va face si lumea mai bunã!” a declarat Anca Munteanu, redactor-sef al sectiunii de limba Araba.

Lansarea va avea loc printr-o ceremonie gazduita de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, in cadrul Cabinetului de Arabă, parter, Strada Pitar Moş nr. 7-13, Sector 2, Bucureşti, la care vor participa studenti, profesori, jurnalisti, oficialitati si membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

Anca Munteanu
0742 08 42 97

Participare: Intrare libera