Corporate MasterClass 2008 program de cursuri scurte deschise

BUCURESTI - 12 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 10 Septembrie 2008. Corporate Dynamics International – firma de training si consultanta pentru dezvoltare organizationala organizeaza cel de al doilea program intensiv de cursuri deschise de anul acesta: Corporate MasterClass 2008. Programul se va desfasura pe parcursul lunilor octombrie si noiembrie 2008 si va fi desfasurat de birourile Corporate Dynamics in trei orase: Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Corporate MasterClass 2008 program de cursuri scurte deschise

Sub indrumarea unor traineri seniori, ce folosesc ca abordare invatarea experentiala si isi bazeaza cursul pe o buna cunoastere a specificului in domeniu, programul va invita sa participati la cursuri precum:
• Bazele vanzarii tranzactionale
• Controlling aplicat
• Influenta prin comunicare
• Interviul comportamental
• Leadership. Conducerea echipei
• Management. Tehnici de baza
• Managementul resurselor umane
• Managementul performantei in vanzari
• Product marketing
• Productivitate personala
• Vanzari consultative de succes

Durata fiecarui curs este de doua zile, participantii avand oportunitatea, ca alaturi de alti profesionisti din domenii variate, sa asimileze tehnici si metode ce reprezinta cele mai bune practici intalnite in domeniu.

Programul se remarca prin expertiza si experienta bogata a trainerilor implicati si mai ales prin orientarea sa catre rezultate vizibile in randul participantilor.

Despre Corporate Dynamics International

Corporate Dynamics International este una dintre cele mai respectate companii de training si consultanta si se numara printre liderii pietei din Romania. Compania ofera solutii eficiente de invatare moderna de tip ''BLENDED LEARNING'', ce combina oferta noastra de servicii: Training Experential la clasa, invatarea la distanta de tip E-Learning si programele de Coaching.
Pentru mai multe informatii despre evenimente sau despre serviciile Corporate Dynamics International, va rugam contactati Loredana Mihali, Project Manager, mobil: 0749-288.890, loredanam@corporatedynamics.ro.

loredanam@corporatedynamics.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/corporate-dynamics-international/corporate-masterclass-2008-program-de-cursuri-scurte-deschise