ScienceMed se extinde in Romania. Invitatie inaugurare sediu nou

Locul desfasurarii: Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3

Organizator: ScienceMed

ScienceMed se extinde in Romania. Invitatie inaugurare sediu nou

Rețeaua de clinici de medicină integrată ScienceMed anunță cu bucurie deschiderea unei noi clinici în Timișoara și, totodată, mutarea clinicii din București într-un sediu nou.

Cu acest prilej vă invităm cu drag la inaugurarea sediului din București, în data de 19 martie 2014, la orele 16.00 în Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3. Vom povesti despre ce înseamnă medicina integrată, vom face și o prezentare a dispozitivelor medicale și vă vom răspunde la întrebări într-o atmosferă relaxată.

Ce este Medicina Integrată ScienceMed?

În acest moment, la nivel mondial, medicina integrată este metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă). Dacă medicina alopată are o rată de vindecare de 37%, medicina integrată ScienceMed are o rată de 82%.

„În acest moment, în România, dacă noi nu putem ajuta un pacient, probabil nu o mai poate face nimeni” spune managerul general al companiei, domnul Daniel Hanganu.

Medicina integrată ScienceMed este o terapie științifică. Se folosesc dispozitive medicale brevetate științific și remedii naturale testate științific în nenumărate feluri, care sunt obiect de cercetare și ale căror efecte le recunoaște întreaga lume medicală.

Ce se poate face, pe scurt, prin medicina integrată ScienceMed?

Diagnosticare neagresivă la nivel energetic, celular și organic, inclusiv diagnosticarea bolilor în faza incipientă.

Prevenția îmbolnăviriiși creșterea imunității, atât la copii, cât și la adulți.

Tratament personalizat, holistic, pentru suflet, minte și corp.

Tratarea cauzei și nu a efectului bolii (odată vindecarea produsă, boala nu recidivează).

Detectarea dezechilibrului la nivel energetic (medicină cuantică) sau la nivel celular (electrosomatografia), restabilirea echilibrului și recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanșarea bolii în plan fizic.

Citiți mai multe despre noi pe site-ul www.sciencemed.ro sau pe blog, la adresa: www.sciencemed.ro/blog.

RSVP: Diana Soare, T: 0745.132.665 | E: diana.soare@corporates.ro

Contact ScienceMed București:

E-mail: sciencemed.bucuresti@yahoo.com

Web: www.sciencemed.ro

Facebook: http://www.facebook.com/sciencemed

Despre CORPORATES.RO

Corporate image este o companie cu capital 100% românesc, înființată în 2008 și activând pe piața de publicitate din România. Corporate image furnizează servicii integrate de design și producție publicitară, marketing și promovare, identitate și comunicare de brand. Focusul principal este pe strategia și planificarea de marketing, integrând designul și tehnologia pentru un plus de valoare. Serviciile complete: www.corporates.ro/imagine

Confirmare pana la data: 17 March 2014

Participare: Intrare libera